Connect with us
Evenimente de Ziua Europei. Ce se intampla la metrou

Știri

Evenimente de Ziua Europei. Ce se intampla la metrou

Evenimente de Ziua Europei in principalele orase din tara: Ce au pregatit autoritatile locale din Bucuresti, Cluj Napoca si Timisoara.

EVENIMENTE DE ZIUA EUROPEI IN BUCURESTI

In Bucuresti, in intervalul orar 12:00 – 17:00, 12 statii de metrou vor purta numele statelor membre ale Uniunii Europene. In plus, calatorii vor fi intampinati cu muzica si dans in statii si vor putea viziona expozitii de arta populara si spectacole de circ. Evenimentele vor avea loc în urmatoarele statii de metrou: Piata Victoriei 1 si 2, Gara de Nord, Crangasi, Eroilor, Piata Universitatii, Piata Unirii 1 si 2, Piata Romana, Titan, Aurel Vlaicu si Pipera.

Incendiu intr-un centru comercial din Capitala

Foto: Cum arată cele mai frumoase orașe medievale din Europa

EVENIMENTE DE ZIUA EUROPEI IN TIMISOARA

In Parcul Central din capitala Banatului va avea loc un ceremonial militar religios. Se vor depune coroane, buchete si jerbe de flori la Monumentul Ostasului Roman, organizat cu ocazia triplei sarbatori care are loc pe aceasta data: Ziua Independentei Nationale de Stat a Romaniei, Ziua Victoriei Coalitiei Natiunilor Unite si Ziua Europei. Ziua se va incheia pcu un concert de muzica pop organizat de Primaria Municipiului Timisoara. Pe scena vor urca Smiley si Lidia Buble.

EVENIMENTE DE ZIUA EUROPEI IN CLUJ NAPOCA

La Cluj Napoca, Ziua Europei va fi marcata in parcul Simion Barnutiu, langa cladirea Casino. Acolo se organizeaza o expozitie de materiale de informare europeana, anunta site-ul Ilikecluj.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top