Connect with us
12 august

Știri

Evenimentele zilei de 12 august

Evenimentele zilei de 12 august – iata cele mai importante evenimente ce au avut loc pe 12 august, de-a lungul timpului.

Printre cei nascuti in aceasta zi se afla si Marius Florea Vizante, venit pe lume in 1972 la Oradea. A absolvit cursuri de teatru la Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti in anul 1997.

Dupa terminarea studiilor superioare a jucat la Teatrul National din Bucuresti in „Moartea unui comis voiajor“ de Arthur Miller, in „O scrisoare pierduta“ si in „D’ale carnavalului“.

CITESTE SI: Evenimente din vara lui 2015 ce vor ramane in istorie

S-a transferat apoi la Teatrul de Comedie, unde a jucat in „Auditia“ de Aleksandr Galin, in „Avarul indragostit“ de Cristian Juncu si in „Ce formidabila harababura!“ de Eugène Ionesco .

A jucat de asemenea in filme, colaborand in special cu regizorul Nae Caranfil, avand roluri episodice in „É pericoloso sporgersi“ si „Filantropica“, precum si rolul principal in filmul Restul e tacere (2008). A participat, de asemenea, la mai multe productii de televiziune.

Alte celebritati nascute pe data de 12 august:

1925: Norris McWhrirter, editor scotian, co-fondator al Cartii Recordurilor
1939: George Hamilton, actor american
1954: François Hollande, politician francez, presedinte al Frantei
1990: Mario Balotelli, fotbalist italian

Totodata, se sarbatoreste in fiecare an pe 12 august Ziua internationala a tineretului, prin organizarea de diverse activitati publice de informare asupra drepturilor si responsabilitatilor tinerilor.

Sursa foto vebidoo.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top