Connect with us
Exatlon 13 mai: Faimoşi vs. Războinici într-un nou joc pentru casă

Știri

Exatlon 13 mai: Înfrângere dură pentru Războinici, care pierd casa

Exatlon 13 mai. Faimoşii şi Războinicii se duelează pentru casă duminică. Ultima dată, cei în albastru au câştigat casa şi sunt hotărâţi să lupte pentru păstrarea ei.

Update: Faimosii au castigat casa dupa un joc fara istoric. S-a terminat cu scorul de 10-2, una dintre cele mai drastice infrangeri suferite de Razbonici la Exatlon.

Roxana, care nu a adus niciun punct azi, a izbucnit in lacrimi dupa infrangere si a fost consolata de Stefan.

Stire initiala

La jocul de sâmbătă, Războinicii nu au fost în cea mai bună formă şi au fost învinşi cu scorul de 10-4, pierzând astfel comunicarea.

Războinicii s-au bucurat din plin de premiul câştigat şi au putut vorbi la telefon cu un membru al familiei.

Totodată, la jocul de ieri, prezentatorul Cosmin Cernat a dat o nouă veste de senzaţie: va urma un nou meci internaţional România – Grecia la Exatlon.

Huff.ro vă va ţine la curent cu se va întâmpla în această seară la Exatlon.

Exatlon 13 mai: Foştii Faimoşi şi Războinici au alergat la Semimaratonul din Bucureşti

Faimoși și Războinici eliminați de la Exatlon s-au reunit la cea de-a 7-a ediție a „Volkswagen Semimaraton București”! Anca Surdu, Claudia Pavel, Diana Bulimar, Anca Mihăilescu, Diana Kovacs, Rafaela Marcas și Bogdan Mardale au venit la evenimentul care a fost organizat în parteneriat cu Kanal D!

Înainte de începerea competiției, fetele au faccut câteva exerciții de încălzire pentru a demara în forță alergarea.

Cele care au luat inițiativa au fost Anca Surdu, Diana Bulimar și Diana Kovacs, care au vrut să facă totul ca la carte. Anca Mihăilescu și Rafaela le-au urmat exemplul și au trecut și ele prin câteva mișcări de încălzire, care aveau să le prindă bine pentru efortul din timpul alergării.

La fel de în formă că întotdeauna, Claudia Pavel s-a alăturat fostelor sale colege și adversare de la Exatlon pentru a participă la competiție.

Foștilor concurenți de la Exatlon li s-a alăturat și prezentatorul emisiunii „Ochii din umbră”, Ernest Takacs și împreună au alergat până la finalul competiției.

Bucharest RUNNING CLUB, în parteneriat cu postul de televiziune Kanal D organizează, în acest weekend, cea mai mare competiție sportivă de alergare stradală din România.

La acest eveniment de anvergură au luat parte vedete Kanal D, precum Ernest Takacs și foști concurenți ai celui mai iubit reality sportiv- „Exatlon”. Aceștia au concurat umăr la umăr cu tineri, vârstnici, familii cu copii, cu toții dornici să se bucure de o experiență unică.

Citeşte şi: Faimoşii câştigă comunicarea, cu scor zdrobitor

Citeşte şi: Cu ce se ocupă Vladimir Drăghia când nu este la Exatlon! Secretul lui a ieșit la iveală

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top