Connect with us
EXCLUSIV. Două substante puternice găsite asupra lui Răzvan Ciobanu

Știri

EXCLUSIV. Două substante puternice găsite asupra lui Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu a murit luni dimineață în urma unui tragic accident rutier. Primele analize medicale au arătat că acesta se afla sub influența drogurilor, însă surse apropiate anchetei au declarat pentru huff.ro că Răzvan Ciobanu consumase două tipuri de medicamente foarte puternice.

Răzvan Ciobanu avea asupra lucru opiacee

Conform unor surse din interiorul anchetei asupra lui Răzvan Ciobanu se aflau două cutii de medicamente foarte puternice. Prima cutie era de XANAX de 1 mg, din care erau consmate 5 pastile, iar a doua cutie de medicamente era Zoloft, din care erau consumate 4 pastile.

Xanax este des folosit de persoanele care suferă de depresie și le ajută să combată stările anxioase, însă acestea reduc capacitățile creierului de a mai avea reacție și nu este strict interzis să conduci mașini cât te afli sub tratament.

Citește aici: Un al creator de modăcunoscut a murit tot de Paşte! Nu doar Răzvan Ciobanu a murit în zi de sărbătoare. Cine şi-a găsit sfârşitul

Zoloft este un alt medicament puternic folosit în tratarea depresiilor și a crizelor de anxietate. Efectul medicamentului este invers față de ce cel dat de Xanax.  Daca primul îți conferă o stare de liniște și ca efect secundar te adorme, Zoloft îți oferă o stare de euforie și putere excesivă.

Xanax Razvan Ciobanu

Xanax Razvan Ciobanu

Cele două medicamente combinate produc un efect devastator în creier și duc la inconstiență.

Este important de menționat că medicamentele Xanax și Zoloft se eliberează numai pe prescripție medicală specială, celebra reteță verde,  doar de către un medic psihiatru. Nu se știe daca Răzvan era sub tratament legal sau folosea pastilele fară prescriere medicală.

Aceeași sursă din cadrul anchetei a declarat pentru HUFF.ro că în cutia cu 90 de pastile se aflau doar doar blistere în loc de 3, câte sunt în mod normal într-o cutie, adică 90 de pastile.

În acest moment nu se știe  clar câte a consumat, acest rezultat urmând să apară după ce analizele toxicologice sunt gata și vor apărea rezultatele.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top