Explozie în Dolj – 3 victime în stare gravă

Ultimul update: marți 20 decembrie 2016 17:00 Data publicării: marți 20 decembrie 2016 17:00
Autor , în Știri

Explozie în Dolj. Trei persoane au ajuns în stare gravă la spital după ce o butelie a explodat în interiorul unei locuințe. Butelia tocmai fusese încărcată și este posibil ca ea să nu fi fost suficient de bine etanșată. La fața locului s-au deplasat serviciile de urgență.

Explozie în Dolj : cauza pare să fi fost o butelie veche

Tragedia a avut loc în localitatea Bechet din județul Dolj. Conform informațiilor apărute până acum, vina pentru cele întâmplate ar fi împărțită. Pe de o parte, neglijența proprietarului de a lăsa butelia lângă o sobă de teracotă. Iar pe de altă parte, slaba etanșeitate a recipientului care a dat voie gazului să iasă afară.

În momentul exploziei, nu se afla nimeni în cameră, dar într-o încăpere alăturată erau fiica și soția acestuia.

„La faţa locului a intervenit Garda de pomperi din Bechet, iar de la Craiova a plecat un echipaj SMURD pentru victime multiple care a transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova trei persoane, un bărbat şi două femei.”, a precizat Florin Cocoşilă, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Oltenia.

Citește și: Explozie la Mangalia. Două deflagrații în județul Constanța, într-o singură zi

Victimele au fost preluate de medici și transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova. La această oră, cele trei persoane sunt în operație. Nu există informații despre starea lor de sănătate.

Loading...
Sursa: News.ro
Știri despre:     
Comentarii