Connect with us
Un incendiu s-a produs la un restaurant situat pe strada Alunisului din Sectorul 4 din Bucuresti. Mai multe echipaje de pompieri au ajuns la fata locului.

Știri

EXPLOZIE într-un mall din Harghita! 15 copii au fost răniţi

Trei persoane au fost rănite după ce vineri după-amiaza a explodat sistemul de stingere a incendiilor cu pulberi a unui mall din Gheorgheni.

75 de persoane, între care 15 copii, au fost nevoite nevoite să se autoevacueze, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Harghita, Alina Ciobotariu.

Citeşte şi Accident GRAV în Bucureşti! Traficul este blocat

Aceasta a precizat că în urma exploziei sistemului de stingere a incendiilor din centrul comercial, trei persoane care au inhalat praf au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar au refuzat transportul la spital.

Părinţii copiilor răniţi i-au transportat la spital pentru îngrijiri medicale

‘S-a produs o explozie la sistemul de stingere cu pulberi amplasat în tavanul mall-ului Slager din Gheorgheni, 75 de persoane s-au autoevacuat, dintre care 15 minori. La faţa locului au avut nevoie de îngrijiri medicale trei persoane care au inhalat praf de la sistemul de stingere, însă au refuzat transportul la spital. Mai mulţi părinţi şi-au adus copiii la spital să se asigure că nu au probleme, dar e posibil să mai meargă cu maşinile personale şi alte persoane care au fost în interior’, a spus Alina Ciobotariu.

Sistemul de stingere a incendiului nu era deocamdată funcţional şi nu se ştie care este cauza exploziei.

La faţa locului au intervenit patru echipaje ale ISU Harghita, respectiv două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi două ambulanţe SMURD, precum şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Firma care a efectuat montarea instalaţiei este din Gheorgheni, are atestat pentru astfel de lucrări şi în prezent efectuează verificări privind cauzele care au dus la producerea exploziei.

Citeşte şi Lovitură DURĂ! Victor Ponta a fost CONDAMNAT iar sentința este DEFINITIVĂ

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top