Connect with us

Știri

Explozie puternică în Capitală. Un mort și trei răniți

O explozie puternică a avut loc vineri dimineața la o fabrică de prefabricate de pe bulevardul Preciziei din București, în cartierul Militari, sectorul 6.

Explozie puternică în Capitală. Un mort și trei răniți

Din informațiile pe care le avem la ora actuală, o persoană a murit și trei au fost rănite grav. Se pare că explozia nu a fost urmată de un incendiu, pompierii au intervenit foarte rapid.

Citește și: Pensii 2019: „Pensiile şi salariile nu vor mai creşte după abrogarea OUG 114”

Explozie puternica in Capitala. sursa foto: capital.ro

Explozie puternica in Capitala. sursa foto: capital.ro

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere, o autoscară şi o descarcerare. De asemenea, au intervenit patru ambulanţe şi detaşamentul special de salvatori.

Citește și: Noua Taxa Auto și Codul Rutier vor fi modificate. Vor dispărea toate mașinile vechi. Anunțul de ultim moment al ministrului Mediului

Urmează să fie efectuată cercetarea la fața locului de către polițiști ai Serviciului Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă și specialiști criminaliști, urmând a fi stabilite cauzele și condițiile în care s-a produs acest eveniment.

Știre în curs de actualizare

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top