Externe

15 ani de la atentatele de la 11 septembrie din SUA. Ce s-a ales de copiii care si-au pierdut parintii

THEA TRINIDAD: “Ce am avut cel mai mult in comun? Wrestling”

Inima Theei Trinidad a batut cu putere cand a intrat in Madison Square Garden, alaturi de luptatorul profesionist de wrestling Adam Rose, in 2014. Era prima data cand mergea in complexul faimos in timpul carierei sale in wrestling. Ultima data cand intrase acolo fusese ca tatal ei, care a murit in atentatele de la Worls Trade Center.

Uitandu-se la locurile unde stateau de obicei, a simtit “un pumn in inima”, a marturisit tanara.

Avea 10 ani cand tatal ei a sunat-o pe mama ei sa ii spuna adio din Turnul de Nord de la World Trade Center, unde lucra ca analist in telecomunicatii. Pe parcursul adolescentei, Thea s-a gandit mult cum sa ii aduca un omagiu demn de el.

“M-am gandit: Ce am avut cel mai mult in comun? A fost wrestlingul”, isi aminteste ea.

Michael Trinidad a facut wrestling in liceu si nu a comentat cand fiica sa, destul de baietoasa, a inceput sa sara de pe mobila asa cum vedea ca fac sportivii in ring.

Mai mult, ii spunea : “Nu, faci gresit – sa iti arat eu”, a spus Thea, in varsta de 25 de ani, care locuieste in Tampa, Florida.

La inceput, sportiva, de 1,52 metri inaltime, nu a dezvaluit nimic despre tatal ei, in timp ce era aruncata si lovita in ring. Nu voia ca cineva sa creada ca vrea mila. Dupa ce povestea ei a iesit la iveala, revista Pro Wrestling Illustrated a desemnat-o Wrestlerul Inspirational al anului 2012.

Thea spune ca isi simte tatal aproape de fiecare data cand intra in ring. “Este pentru tine, tata. Apara-ma acolo”, isi sopteste ea.

MICHAEL MASSAROLI: “Crestere pozitiva, personala, din ceva ce a fost atat de ingrozitor”

La cativa ani dupa 11 septembrie 2001, Michael Massaroli a gasit o cutie de plastic plina cu mesaje de condoleante.Acestea fusesera trimise de oameni din toata tara, din toata lumea, multi dintre ei straini. Familia le-a primit dupa ce tatal sau, tot Michael, un director de investitii, a fost ucis in atacuri. Michael Massaroli avea atunci sase ani, iar mama sa, ramasa vaduva, tocmai nascuse o fetita cu doua luni mai devreme.

“Auzind cum oamenii au fost atat de altruisti si de atenti fata de noi m-a determinat sa incerc sa fac ceva in cariera care sa ajute alti oameni”, explica el.

A decis sa intre in politica, un domeniu de care era deja interesat. In timpul liceului a facut practica la un congresman local, iar acum, la 21 de ani, absolvent al Universitatii George Washington, are prima sa slujba, la o companie care ajuta echipele de campanie sa isi tina finantele in ordine. El spera sa ajunga consilier in Guvern.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagina: 1 2 3 4

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More