Externe

Accident grav de tramvai, în această dimineață! Care este starea pasagerilor

Cel puţin 15 persoane au fost rănite luni în urma ciocnirii între un tramvai şi un camion. Incidentul a a avut loc în Germania, dar, din fericire, toți pasagerii au supraviețuit.

Printre răniţi se numără şi şoferul camionului, care a rămas blocat în vehicul, având răni grave, dar care nu îi pun viaţa în pericol, a precizat poliţia.

El a fost salvat de departamentul de pompieri din oraşul Kassel.

Camionul transporta ulei de motor în bidoane de plastic de 1.000 de litri, unul fiind avariat în timpul accidentului, cauzând o scurgere de ulei.

Poliţia investighează cauza accidentului.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Accident teribil de tren în această după-amiază. Cine și-a găsit sfârșitul

Un bătrân în vârstă de 76 de ani a fost accidentat mortal de tren, marţi după-amiaza, în localitatea Nucet, la trecerea la nivel cu calea ferată din localitate. Cercetările continuă la faţa locului, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

Cel care a sesizat Poliţia este mecanicul trenului. Deocamdată nu se ştie exact cum s-a produs accidentul, dacă bătrânul nu a auzit că vine trenul sau dacă a vrut să se arunce în faţa lui.

”Un bărbat în vârstă de 76 de ani din localitatea Nucet a fost accidentat mortal de un tren. Din primele cercetări, se pare că evenimentul s-ar fi petrecut în pasajul de la trecerea la nivel cu calea ferată, prevăzută cu barieră.

Se efectuează cercetarea la faţa locului pentru a se stabili cu exactitate împrejurările producerii incidentului”, informează IPJ Dâmboviţa.

Trenul circula pe direcţia Bucureşti-Târgovişte. Poliţia mai informează că circulaţia feroviară nu a fost afectată, trenul implicat în incident urmând să aibă întârziere la sosire.

CITEȘTE ȘI: Grav accident de circulație în Vaslui! Cine sunt victimele, traficul este blocat pe ambele sensuri

Accident teribil de tren în această după-amiază. Cine și-a găsit sfârșitul

Share
Scris de
Vlad Mirabela

Acest site foloseste cookies.

Read More