Connect with us
Accident grav de tramvai, în această dimineață! Care este starea pasagerilor

Externe

Accident grav de tramvai, în această dimineață! Care este starea pasagerilor

Cel puţin 15 persoane au fost rănite luni în urma ciocnirii între un tramvai şi un camion. Incidentul a a avut loc în Germania, dar, din fericire, toți pasagerii au supraviețuit.

Printre răniţi se numără şi şoferul camionului, care a rămas blocat în vehicul, având răni grave, dar care nu îi pun viaţa în pericol, a precizat poliţia.

El a fost salvat de departamentul de pompieri din oraşul Kassel.

Camionul transporta ulei de motor în bidoane de plastic de 1.000 de litri, unul fiind avariat în timpul accidentului, cauzând o scurgere de ulei.

Poliţia investighează cauza accidentului.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Accident teribil de tren în această după-amiază. Cine și-a găsit sfârșitul

Un bătrân în vârstă de 76 de ani a fost accidentat mortal de tren, marţi după-amiaza, în localitatea Nucet, la trecerea la nivel cu calea ferată din localitate. Cercetările continuă la faţa locului, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

Cel care a sesizat Poliţia este mecanicul trenului. Deocamdată nu se ştie exact cum s-a produs accidentul, dacă bătrânul nu a auzit că vine trenul sau dacă a vrut să se arunce în faţa lui.

”Un bărbat în vârstă de 76 de ani din localitatea Nucet a fost accidentat mortal de un tren. Din primele cercetări, se pare că evenimentul s-ar fi petrecut în pasajul de la trecerea la nivel cu calea ferată, prevăzută cu barieră.

Se efectuează cercetarea la faţa locului pentru a se stabili cu exactitate împrejurările producerii incidentului”, informează IPJ Dâmboviţa.

Trenul circula pe direcţia Bucureşti-Târgovişte. Poliţia mai informează că circulaţia feroviară nu a fost afectată, trenul implicat în incident urmând să aibă întârziere la sosire.

CITEȘTE ȘI: Grav accident de circulație în Vaslui! Cine sunt victimele, traficul este blocat pe ambele sensuri

Accident teribil de tren în această după-amiază. Cine și-a găsit sfârșitul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top