Categorii Externe

Caz înfiorător! I-a tăiat burta soției pentru a afla genul copilului

Un bărbat din Uttar Pradesh, un stat din estul Indiei, i-a tăiat burta soției sale. Motivul este uimitor, având în vedere că a folosit o seceră pentru a despica abdomenul femeii. Astfel, se pare că bărbatul și-a atacat soția însărcinată pentru a afla sexul bebelușului, în speranța că acesta este băiat, după ce soția i-a oferit până acum cinci fete.

I-a tăiat burta și a negat totul

Incidentul a avut loc la data de 19 septembrie. Fătul a murit, iar femeia a ajuns la spital în stare gravă, după ce a pierdut mult sânge. Indianul i-a tăiat burta soției sale pentru a afla genul copilului său, în speranța că acesta este băiat, după ce mai avea acasă încă 5 fete.

Oficiali ai Poliției au declarat că bărbatul a fost arestat, dar că neagă faptul că și-ar fi înjunghiat intenționat soția, insistând că a fost un accident, fapt pentru care autoritățile continuă ancheta. Femeia a fost transportată la un spital din Delhi, iar starea ei este în prezent stabilă, deși a pierdut foarte mult sânge în urma brutalității soțului ei. Din păcate, bebelușul, care era băiat, nu a supraviețuit în urma celor întâmplate.

În Orient, lucrurile nu au evoluat, iar femeile încă sunt considerate o povară pentru familie, în timp ce băieții sunt văzuți ca o binecuvântare, susținătorii familiei, care nu își vor părăsi părinții la vreme de însurătoare, așa cum va proceda o fată, care va pleca după soțul ei. În plus, pentru ele trebuie date și zestre.

Experții spun că oamenii trebuie încurajați să sărbătorească nașterea fetelor la fel de puternic ca cea a băieților. În acest sens au fost organizate mai multe campanii de sensibilizare a populației, însă fără efect. Indienii continuă să refuze să păstreze fetele nou-născute .

Un caz la fel de îngrozitor s-a petrecut în Brazilia. O femeie și-ar fi ucis o prietenă însărcinată și i-a smuls copilul din pântece, în urma unui avort spontan. Criminala a recunoscut că a pregătit totul din timp și a convins-o pe prietena ei să participe la un  „duș al bebelușului„ fals. Astfel, femeia însărcinată a fost lovită cu o piatră în mod repetat,  până și-a pierdut cunoștința.

După ce i-a luat bebelușul din pântece, femeia s-ar fi prezentat la spital, unde ar fi susținut că este al ei, însă cadrele medicale au anunțat autoritățile, descoperindu-se ulterior ce s-a întâmplat. Femeia vinovată și soțul ei au fost reținuți și sunt acum cercetați.

Share
Scris de
Andreea Oprea

Acest site foloseste cookies.

Read More