Connect with us
Caz înfiorător! I-a tăiat burta soției pentru a afla genul copilului

Externe

Caz înfiorător! I-a tăiat burta soției pentru a afla genul copilului

Un bărbat din Uttar Pradesh, un stat din estul Indiei, i-a tăiat burta soției sale. Motivul este uimitor, având în vedere că a folosit o seceră pentru a despica abdomenul femeii. Astfel, se pare că bărbatul și-a atacat soția însărcinată pentru a afla sexul bebelușului, în speranța că acesta este băiat, după ce soția i-a oferit până acum cinci fete.

I-a tăiat burta și a negat totul

Incidentul a avut loc la data de 19 septembrie. Fătul a murit, iar femeia a ajuns la spital în stare gravă, după ce a pierdut mult sânge. Indianul i-a tăiat burta soției sale pentru a afla genul copilului său, în speranța că acesta este băiat, după ce mai avea acasă încă 5 fete.

Oficiali ai Poliției au declarat că bărbatul a fost arestat, dar că neagă faptul că și-ar fi înjunghiat intenționat soția, insistând că a fost un accident, fapt pentru care autoritățile continuă ancheta. Femeia a fost transportată la un spital din Delhi, iar starea ei este în prezent stabilă, deși a pierdut foarte mult sânge în urma brutalității soțului ei. Din păcate, bebelușul, care era băiat, nu a supraviețuit în urma celor întâmplate.

În Orient, lucrurile nu au evoluat, iar femeile încă sunt considerate o povară pentru familie, în timp ce băieții sunt văzuți ca o binecuvântare, susținătorii familiei, care nu își vor părăsi părinții la vreme de însurătoare, așa cum va proceda o fată, care va pleca după soțul ei. În plus, pentru ele trebuie date și zestre.

Experții spun că oamenii trebuie încurajați să sărbătorească nașterea fetelor la fel de puternic ca cea a băieților. În acest sens au fost organizate mai multe campanii de sensibilizare a populației, însă fără efect. Indienii continuă să refuze să păstreze fetele nou-născute .

Un caz la fel de îngrozitor s-a petrecut în Brazilia. O femeie și-ar fi ucis o prietenă însărcinată și i-a smuls copilul din pântece, în urma unui avort spontan. Criminala a recunoscut că a pregătit totul din timp și a convins-o pe prietena ei să participe la un  „duș al bebelușului„ fals. Astfel, femeia însărcinată a fost lovită cu o piatră în mod repetat,  până și-a pierdut cunoștința.

După ce i-a luat bebelușul din pântece, femeia s-ar fi prezentat la spital, unde ar fi susținut că este al ei, însă cadrele medicale au anunțat autoritățile, descoperindu-se ulterior ce s-a întâmplat. Femeia vinovată și soțul ei au fost reținuți și sunt acum cercetați.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top