Categorii Externe

Descoperire uluitoare: un șarpe cu două capete

O femeie din North Carolina a avut surpriza de a găsi un șarpe cu două capete în bucătăria casei, după ce a lăsat ușa deschisă. Ea a împărtășit experiența cu prietenii din mediul online și nu s-a speriat de acest exemplar neobișnuit. Din contră, l-a adoptat și i-a dat chiar și un nume inedit, în ton cu forma sa neobișnuită.

Un șarpe cu două capete a primit chiar și un nume

Jeannie Wilson,  din Alexander County, North Carolina, a fost surprinsă de un șarpe cu două capete atunci când a mers în vizită la familia ei. Ea nu s-a speriat prea tare de acest exemplar ciudat, ci a decis să împărtășească experiența și cu prietenii de pe Facebook.

Ea a filmat momentul în care a surprins puiul de șarpe și l-a postat pe contul său de Facebook, unde a încercat să-i găsească un stăpân reptilei. În plus, ea l-a numit Double Trouble, adică “Două Belele”, având în vedere că avea două capete.

De când a fost distribuit, videoclipul a adunat multe vizualizări. Au existat mulți oameni care s-au amuzat de situație, dar care i-au sugerat locuri în care l-ar putea duce pe acesta: de la centre de salvare a animalelor, până la grădina zoologică. Ea le-a mulțumit tuturor pentru sugestii și a anunțat că vietatea a ajuns la un centru de animale. În plus, ea a explicat că deși nu știe prea multe despre șerpi, a avut dreptate cu faptul că acesta nu era otrăvitor.

Nu este primul caz de acest gen. O viperă a lui Russell cu două capete a fost observată în India la începutul lunii august. Un astfel de exemplar este extrem de rar și face parte dintr-una dintre cele mai periculoase specii de șerpi din lume, mușcătura lui fiind mortală. Șarpele a fost găsit în afara unei reședințe din Maharashtra, în vestul Indiei și a fost dus apoi într-un loc unde se mai află astfel de vietăți.

Share
Scris de
Andreea Oprea

Acest site foloseste cookies.

Read More