Connect with us
Descoperire uluitoare: un șarpe cu două capete

Externe

Descoperire uluitoare: un șarpe cu două capete

O femeie din North Carolina a avut surpriza de a găsi un șarpe cu două capete în bucătăria casei, după ce a lăsat ușa deschisă. Ea a împărtășit experiența cu prietenii din mediul online și nu s-a speriat de acest exemplar neobișnuit. Din contră, l-a adoptat și i-a dat chiar și un nume inedit, în ton cu forma sa neobișnuită.

Un șarpe cu două capete a primit chiar și un nume

Jeannie Wilson,  din Alexander County, North Carolina, a fost surprinsă de un șarpe cu două capete atunci când a mers în vizită la familia ei. Ea nu s-a speriat prea tare de acest exemplar ciudat, ci a decis să împărtășească experiența și cu prietenii de pe Facebook.

Ea a filmat momentul în care a surprins puiul de șarpe și l-a postat pe contul său de Facebook, unde a încercat să-i găsească un stăpân reptilei. În plus, ea l-a numit Double Trouble, adică “Două Belele”, având în vedere că avea două capete.

De când a fost distribuit, videoclipul a adunat multe vizualizări. Au existat mulți oameni care s-au amuzat de situație, dar care i-au sugerat locuri în care l-ar putea duce pe acesta: de la centre de salvare a animalelor, până la grădina zoologică. Ea le-a mulțumit tuturor pentru sugestii și a anunțat că vietatea a ajuns la un centru de animale. În plus, ea a explicat că deși nu știe prea multe despre șerpi, a avut dreptate cu faptul că acesta nu era otrăvitor.

Nu este primul caz de acest gen. O viperă a lui Russell cu două capete a fost observată în India la începutul lunii august. Un astfel de exemplar este extrem de rar și face parte dintr-una dintre cele mai periculoase specii de șerpi din lume, mușcătura lui fiind mortală. Șarpele a fost găsit în afara unei reședințe din Maharashtra, în vestul Indiei și a fost dus apoi într-un loc unde se mai află astfel de vietăți.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top