Connect with us

Externe

EXPLOZIE în Dortmund! Un jucător al echipei BORUSSIA a fost rănit

Explozie în orașul german Dortmund lângă autocarul echipei Borussia Dortmund. Este un singur rănit. Echipa a anunțat că restul jucătorilor sunt teferi. Meciul cu AS Monaco a fost amânat pentru miercuri. Rănitul este un jucător spaniol de la echipă Borussia Dortmund pe nume Marc Bartra. Deflagrația a avut loc în față hotelului în care era cazată echipa, jucătorul este rănit ușor a fost dus la spital.

ACTUALIZARE, 21:56 – Poliţia germană: Trei încărcături explozive au fost detonate în apropierea autocarului echipei Borussia

Poliţia germană a anunţat că trei încărcături explozive au fost detonate în apropierea autocarului echipei Borussia Dortmund, la scurt timp după ce autobuzul a părăsit hotelul unde a fost cazată formaţia.

Autobuzul a plecat de la hotel îndreptându-se către stadionul aflat la zece kilometri distanţă şi în scurt timp, „trei încărcături explozive” au fost detonate”, a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei, Gunnar Wortmann, potrivit AFP.

Geamurile autocarului au fost sparte şi o persoană din interior a fost rănită uşor, a adăugat el, fără a da alte detalii.

Potrivit cotidianului Bild, persoana rănită este fundaşul internaţional spaniol al echipei Borussia, Marc Bartra, în vârstă de 26 de ani, care a fost transportat la spital cu răni la mână.

O explozie s-a produs în apropierea autocarului echipei Borussia, aflat în drum spre stadionul Signal Iduna Park, marţi seară, cu puţin timp înainte ca echipa să întâlnească în meci tur pe AS Monaco, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Meciul Borussia Dortmund – AS Monaco a fost amânat pentru miercuri. Meciul urma să aibă loc în această seară, de la ora 21.45, dar se va disputa miercuri de la ora 19.45.

O explozie s-a produs în apropierea autocarului echipei Borussia, aflat în drum spre stadionul Signal Iduna Park, marţi seară, cu puţin timp înainte ca echipa să întâlnească în meci tur pe AS Monaco, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. O persoană ar fi rănită, mjlocaşul spaniol Marc Bartra, potrivit lequipe.fr.

Meciul este în pericol de a nu se mai disputa în această seară, o decizie urmând a fi luată la ora 21.30. Fanii se află deja pe stadion, fiind ţinuţi la curent despre situaţie prin informaţii postate pe tabela de marcaj.

Incidentul s-ar fi produs la circa zece kilometri de stadion.

Meciul ar trebui să înceapă la ora 21.45.

Poliţia locală a comunicat că a existat o explozie, fără a preciza natura acesteia.

Borussia a anunţat că jucătorii sunt în siguranţă, scrie news.ro.

Meciul Borussia Dortmund – AS Monaco a fost amânat

UPDATE – 21:45 – Meciul Borussia Dortmund – AS Monaco a fost amânat pentru miercuri, după explozia de marţi de lângă autocarul echipei germane.

Meciul urma să aibă loc în această seară, de la ora 21.45, dar se va disputa miercuri de la ora 19.45.

Incidentul s-ar fi produs la circa zece kilometri de stadion.

Meciul ar trebui să înceapă la ora 21.45.

Borussia a anunţat că jucătorii sunt în siguranţă.

Continue Reading

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top