Categorii Externe

Fostul președinte american George H.W. Bush, internat la terapie intensivă

Fostul președinte american George W.H. Bush a fost mutat le secția de terapie intensivă a Spitalului Metodist din Hudson. Acesta a fost internat sâmbătă, după ce a acuzat probleme respiratorii cauzate de o pneumonie. Și soția fostului președinte, Barbara Bush, a fost internată în același spital. Ea a acuzat o stare generală de oboseală şi a experimentat o tuse puternică.

Jean Becker, secretara fostul președinte republican, a anunţat anterior că acesta este în stare stabilă şi se simte bine, putând fi externat în următoarele zile. Miercuri, condiția acestuia s-a agravat și a fost mutat în secția de terapie intensivă.

Internarea Barbarei Bush a fost catalogată de medici ca o măsură preventivă, după ce aceasta a acuzat o stare de oboseală generală şi o tuse puternică.

George H.W. Bush are 92 de ani

George H.W. Bush Sr. este cel mai bâtrăn ex-preşedinte american în viaţă, după ce a împlinit 92 de ani în iunie 2016.  Acesta se confruntă de mai mulți ani cu probleme de sănătate. Bush Sr. a fost internat pentru aritmie şi diagnosticat cu o afecţiune de tiroidă numită boala Greves, încă de pe vremea când era liderul Statelor Unite, între anii 1989 și 1993.

Citește și: Dragnea și Grindeanu, invitați la investirea lui Trump. Reacția lui Iohannis

George Bush Sr, i-a trimis o scrisoare lui Donald Trump, care urmează să fie instalat în fucnția de președinte al SUA vineri, în care și-a cerut scuze că nu poate fi prezent la ceremonia de investitură. El i-a urat mult noroc „în călătoria incredibilă de a conduce măreața noastră țară”.

„Doctorii mi-au spus că dacă o să stau afară în ianuarie, o să ajung la doi metrii sub pământ. La fel și pentru Barbara. Așa că suntem blocați în Texas”, a scris fostul președinte în scrisoarea pentru Trump.

Acest articol a fost actualizat la: 2017-01-18T22:04:55+02:00 22:04

Share
Scris de
Oprea Raluca

Acest site foloseste cookies.

Read More