Externe

Jurnalist celebru, găsit mort în mașină. Și-a prevestit moartea

Un celebru jurnalist libanez a avut parte de un sfârșit tragic. Acesta a fost ucis cu bestialitate, după ce și-a prevestit moartea. A fost găsit mort chiar în mașina lui, cu două gloanțe în cap. De ceva timp, el se gândea că i se va întâmpla rău și că mulți oameni sunt împotriva lui din cauza acțiunilor sale.

Jurnalistul a fost împușcat în cap

Un proeminent scriitor libanez și comentator politic a fost găsit mort în mașina sa, la câteva ore după dispariție. Acesta  se îndrepta spre Beirut, unde era așteptat de un prieten. În tot acest timp, sora lui a fost foarte îngrijorată și avea o presimțire neplăcută.

Rasha al-Ameer a postat mesaje pe Facebook și Twitter, explicând că nu mai poate lua legătura cu fratele ei și că acesta nu-i mai răspunde la telefon, ceea ce o speria foarte tare: „Fratele meu Lokman Slim a părăsit Niha din sud în urmă cu 6 ore în drum spre Beirut și nu s-a întors.”

Ea a cerut ajutorul oamenilor și i-a rugat să o contacteze dacă află ceva despre celebrul jurnalist.

Familia jurnalistului a aflat ce s-a întâmplat cu acesta de la știri, în timp ce se aflau la secția de poliție pentru a raporta dispariția sa. Acesta a fost găsit în mașina sa, cu două gloanțe în cap. Autoritățile cred că ar fi fost răpit și apoi ucis.

Sora lui Lokman este foarte afectatăde pierderea fratelui, la fel și restul familiei. Ea nu se va lăsa până nu va face dreptate.

„A fost iubit, a fost umil și oamenii l-au iubit. Oponenții săi au pierdut un luptător nobil, care a trăit printre ei și i-a dezbătut cu inteligență, rațiune și dragoste. Aceasta este o pierdere pentru tot Libanul. Crima este un act nedemn, oferă un exemplu în lucrarea că ucidem pe cei care nu sunt de acord cu noi. Crima este singurul lor limbaj; știm cine se ocupă de zona în care fratele meu a fost ucis.”, a declarat sora lui Lokman.

Lokman Slin a fost un critic deschis al grupului militant și al puterii politice care a atras în mod regulat mânia adepților săi. În ultima vreme, el era foarte îngrijorat pentru viața și a spus de mai multe ori că dușmanii lui îl amenințaseră cu moartea. Avea relații cu libanezi importanți și era implicat în multe acțiuni împotriva oamenilor politici, cerând chiar formarea unui nou Guvern.

Share
Scris de
Vladimir Daniela

Acest site foloseste cookies.

Read More