TV

Survivor România live stream 4 februarie 2021 live video. Faimoșii câștigă jocul de azi și recompensa

Survivor România 2021 – sezonul al doilea este difuzat chiar acum la Kanal D. Emisiunea de azi, 4 februarie 2021, este la fel de interesantă ca toate celelalte. Emisiunea poate fi urmărită live stream online pe site-ul Kanal D, dar și pe mai multe platforme online, complet gratuit. Totul depinde de operatorul la care sunteți abonat și beneficiile pe care acesta vi le oferă.

Live stream video Survivor Kanal D 4 februarie. Faimoșii sunt în culmea fericirii, dar scandalurile continuă

23.04: Reproșurile curg la Faimoși. Jador îi pune la îndoială abilitățile Roxanei Nemeș, iar aceasta îl acuză pe artist de lipsă de respect.

23.02: Roxana Nemeș crede că Jador și Alexandra Stan sunt privilegiați de către ceilalți colegi, care ezită să le aducă reproșuri pe motiv că sunt foarte iubiți de cei de acasă, având în vedere că sunt celebri.

„Oamenii oricum văd. Nu poți să te compari cu mine. Niciodată nu m-am plâns, indiferent de cât de greu a fost traseul. M-am dus, m-am zbătut.”, i-a reproșat Roxana Alexadrei Stan.

„Nu ești Iisus Hristos, regele Mihai sau președintele să ascultăm de tine.”

„Trebuie să înveți să asculți!”

„Aici suntem o echipă!”, sunt câteva dintre sfaturile pe care Jador le-a primit de la colegii lui, care cred despre el că este foarte mofturos.

22.55: Războinciii le prezintă condițiile de trai nou-veniților și împrejurimile. Cei mai vechi din echipă sunt mulțumiți de prestația concurenților abia veniți și au încredere în ei.

22.53: Faimoșii împart frățește premiul. Astfel, bărbații mai corpolenți, care au tras cel mai tare pe teren, primesc cartofii cei mai mari.

22.48: Faimoșii primesc 3 kilograme de cartofi. Publicul a fost cel care a ales acest premiu. Pentru data viitoare, au de ales între legume și cheescake. Concurenții își doresc foarte mult legumele.

„Am simțit o eliberare, imi doream foarte tare. Sunt foarte mândră. Eram epuizată și simțeam o mică epuizare, dar nu a contat. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, îi mulțumesc echipei.”, a spus Elena de la Faimoșii, care a adus echipei punctul decisiv.

Ne cerem scuze că v-am rupt!- Le-a spus Jador adversarilor, plin de mândrie. Lupta a fost una strânsă, dar Faimoșii au demonstrat azi că au fost mai buni și mai determinați.

Jocul pentru recompensă la Survivor România live stream video Kanal D

22:40: Elena Marin aduce punctul final pentru Faimoși. Câștigă jocul de recompensă de azi!

22.39: Mihaela alunecă pe obtacolul aerian, dar reușește să revină pe poziții. Faimoasa Elena are un avans considerabil și este foarte atentă. Cele două introduc cu greu inelele.

22.20: Cosmin aduce un alt punct echipei sale. Scorul devine 9-7 pentru Faimoși. Doar un punct îi desparte de marea victorie din această seară. Faimoșii sunt nerăbdători să consume cartofii puși în joc.

22.16: Maria o învinge pe Ana și aduce un alt punct Războinicilor. Scorul devine 8-7 pentru Faimoși, iar Războinicii mai au nevoie doar de un punct pentru a-i ajunge pe adversari.

22.12: Andrei aduce un alt punct Războinicilor și scorul ajunge la 8-6 pentru Faimoși. Războinicii întorc ușor scorul.

22.07: Scorul este de 8-5 pentru Faimoși.

22.02: Războinicul Alin câștigă și duce scorul la 8-4. Războinicii încă mai au speranțe.

21.58: Jador și Moroșanu își ies din minți și se ceartă. Moroșanu îi adresează cuvinte jignitoare artistului, ceea ce îl determină să se îndepărteze pentru a se calma. Luptătorul nu se controlează deloc și explodează.

21.55: Cosmin și Albert sunt recunoscuți pentru viteza cu care parcurg mereu traseele. Faimosul Cosmin duce scorul la 8-3. Faimoșii sunt din ce în ce mai încrezători.

21.52: Războinciii obțin un nou punct. Mihaela, concurenta nouă, obține primul său punct. Noii concurenți par a fi foarte puternici.

21.45: Războinicul Andrei duce scorul la 7-2. El câștigă prima sa probă la care participă la Survivor 2021.

Primul duel al noilor concurenți. Sebastian și Andrei se luptă acum pentru prima dată.

21.42: Marilena aduce primul punct al Războincilor. Concurenta a fost mult mai vigilentă decât Majda de la Faimoșii și a reușit să învingă.

21.38: Scorul este de 7-0 pentru Faimoși. Zanni aduce un punct echipei sale. Faimoșii sunt extrem de mândri de rezultatele din această seară și promit o victorie.

21.35: Alexandra Stan recuperează pe traseu și reușește să aducă punctul echipei sale, iar Melina pierde. Colegii au felicitat-o din plin și s-au bucurat pentru reușita ei, fiind aspru criticată de mai multe ori din cauza ratărilor. Scorul este de 6-0 pentru Faimoși în confruntarea de azi.

21.27: Culiță este foarte rapid și ajunge la ultima parte a traseului cu mult înaintea adversarului său și reușește să obțină punctul. 

21.23: Georgiana și Maria luptă acum pentru punct. Maria are un avans considerabil. Georgiana răstoarnă situația și câștigă duelul. Scorul este de 4-o pentru Faimoși. Revenirea ei este spectaculoasă.

21.18: Războinicul Alin ajunge primul la probă și introduce și primul inelul. Totuși, Moroșanu este mai rapid și îndemânatic și aduce punctul echipei sale.

20.58:Fetele întâmpină dificultăți la aruncarea inelului. Elena Marin urcă scorul la 2-0 pentru Faimoiși, iar Roxana Ghiță pierde.

20.54: Jador și Sorin au fost cei care au început lupta de azi. Sorin a căzut pe sol și a fost nevoit să ia de la capăt traseul. Jador ia primul punct al jocului de recompensă de azi.

20.48: Concurenții pregătesc strategia de joc. Faimoșii sunt cei care aleg primii, având în vedere că au câștigat proba trecută.

20.45: Daniel Pavel anunță recompensa din această seară. Câștigătorii de azi primesc 3 kilograme de cartofi. Concurenții sunt extrem de fericiți de acest premiu, pentru că le era dor să mănânce cartofi.

20.35: Noii concurenți au ajuns la Survivor. Sunt determinați și tot ce își doresc este să câștige și să-și depășească toate limitele.

Ana Porgras (Faimoșii), Dascălu Andrei (Războincii) , Mihaela Berteanu (Războincii) și Sebastian (Faimoșii) . Daniel Pavel le-a oferit bandanele corespunzătoare. Cei patru concurenți nou-veniți au fost primiți cu drag de colegii lor.

20.33. Elena de la Faimoșii: Ne dorim să câștigăm, cred că am început să ne unim mai mult, să discutăm problemele. Cred că asta ne va uni și mai mult.

Lupta Survivor 2021 se complică

Faimoșii sunt mai încrezători de când au câștigat ultima probă și cred că relația lor s-a mai omogenizat în ultima perioadă.

20.20: Colegii se bucură de plecarea Războinicei Andreea Melinescu, având în vedere că ea nu mai aducea puncte echipei și avea și o afecțiune care îi pune în dificultate parcursul ei la emisiune.

„Plecarea Andreei o văd ca pe un atuu, pentru că ea nu mai reușea să facă față din cauza unei probleme și asa nu mai pierdem puncte.Faimosii mereu o alegeau pe ea, știind că are o problemă.”. a declarat o războinică.

Unde poți urmări Survivor România 4 februarie 2021 live stream online

Pentru cei care nu vor să urmărească Survivor la televizor, pot opta pentru versiunea desktop de pe site-ul oficial Kanal D. Accesați acolo secțiunea de live și bcuurați-vă de show-ul vostru favorit.

Live stream video realizat de cei de la Kanal D este extrem de accesat și se blochează foarte repede din acest motiv. Totuși, pentru fanii Survivor 2021 există mai multe site-uri unde poate fi urmărită live.

Dacă sunteți abonați la Digi România, puteți accesa platforma digionline.ro. Orice abonat poate accesa această platformă cu ajutorul codului de client de pe factură.

Survivor poate fi urmărit online și de pe telefonul tău mobil. Există o mulțime de aplicații de live stream online care sunt gratuite și ușor de instalat, unde puteți urmări show-ul vostru preferat, Survivor România 2021.

Ana Porgras, noua colegă a Faimoșilor

După plecarea câtorva Faimoși, a venit momentul sosirii unui nou concurent. Este vorba despre Ana Porgras. Ana este o cunoscută gimnastă româncă, cu un palmares bogat, cu numeroase medalii și premii. Din nefericire, ea a fost nevoită să se retragă la vârsta de doar 18 ani, din cauza mai multor accidentări grave.

Foamea și scandalurile, la ordinea zilei

Pe lângă frig și condițiile de trai precare, foamea este cel mai mare inamic. Concurenții nu mai suportă să consume doar orez și nucă de cocos și simt nevoia de mâncare adevărată, sățioasă. Este cunoscut faptul că mănâncă doar cei care câștigă, dar nici atunci pe săturate.

Conflictele sunt tot mai mari între concurenți. Toți își doresc să câștige și nu concep să piardă nicio probă, deși cineva tot trebuie să fie și pierzător. Fiecare taxează greșelile altuia și stresul deja își pune amprenta asupra lor.

Acest articol a fost actualizat la: 2021-02-04T23:05:46+02:00 23:05

Share
Scris de
Andreea Oprea

Acest site foloseste cookies.

Read More