Connect with us
Lady Gaga, susținătoarea lui Joe Biden. Cu ce ținută a șocat artista la jurământul de azi

Externe

Lady Gaga, susținătoarea lui Joe Biden. Cu ce ținută a șocat artista la jurământul de azi

Astăzi a avut loc jurământul lui Joe Biden, iar una dintre cele mai mari susținătoare de-ale lui, Lady Gaga, a fost prezentă acolo. Ea a interpretat imnul național al Statelor Unite ale Americii și a uimit pe toată lumea cu ținuta sa. Nimeni nu s-ar fi așteptat să adopte un asemenea stil, care niciodată nu a caracterizat-o.

Lady Gaga uimește cu o ținută mult prea decentă

Lady Gaga este una dintre cele mai mari susținătoare ale lui Joe Biden, preşedintele ales al SUA. Cântăreața l-a susținut pe Biden pe tot parcursul campaniei prezidențiale și are o relație foarte apropiată cu acesta.

Lady Gaga nu a putut lipsi nici azi de lângă președintele SUA și a pregătit un moment de neuitat pentru toți americanii. Ea a intonat imnul național al Statelor Unite ale Americii la ceremonia de învestire a noului președinte, Joe Biden, într-o ținută cu totul specială, care a uimit pe toată lumea.

Cunoscută pentru stilul ei vestimentar extrem de excentric și special, bazat pe cele mai ciudate articole de îmbrăcăminte, celebra artistă a șocat azi prin apariția ei. Astăzi, ea a optat pentru un look foarte serios și elegant, alcătuit dintr-o bluză neagră, cu un porumbel de aur pe ea, care simbolizează pacea, o fustă roșie lungă și mănuși negre de piele. Ținuta a fost făcută de către artistul  Daniel Roseberry de la Schiaparelli.

Cu ocazia acestei zile speciale, cele mai cunoscute posturi americane precum ABC, CBS, CNN, NBC şi MSNBC, dar și platformele de streaming, vor difuza un program special, realizat de Tom Hanks. În cadrul programului vor fi invitați artiști precum Justin Timberlake, Jon Bon Jovi, Demi Lovato și Ant Clemons.

Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden

Și președintele țării noastre i-a felicitat pe Joe Biden și Kamala Harris, care au depus azi jurământul ca președinte și vicepreședinte al SUA. El a mărturisit că parteneriatul pe care l-au încheiat va continua și va avea loc între ei o colaborare bună.

Felicitări președintelui Joe Biden și vicepreședintelui Kamala Harris. Sunt convins că împreună vom continua să dezvoltăm și să aprofundăm parteneriatul strategic România-SUA în beneficiul popoarelor noastre și să colaborăm în adevăratul spirit al valorilor transatlantice”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top