Externe

O prostituată din Germania primește ajutor de urgență o sumă incredibilă: salariul la care ar visa și românii

O prostituată româncă din Germania care lucra într-un bordel din Stuttgart, Germania a primit un ajutor de urgență la care mulți români ar visa. În contextul pandemiei de coronavirus, aceasta a primit 4500 de euro de la statul german. Află mai multe detalii în rândurile de mai jos.

O prostituată din Germania primește ajutor de urgență o sumă incredibilă: salariul la care ar visa și românii

Această femeie a rămas șomeră după ce bordelurile au fost închise la mijlocul lunii martie din cauza pandemiei, conform presei germane. Antonia a povestit pentru jurnaliștii locali că a aplicat pentru ajutorul de urgență precum un șomer de orice altă meserie.

Pentru o perioadă de 3 luni, Antonia a primit 4.500 euro de la statul german conform focus.de. Înainte de această criză femeia câștiga 3.000 euro pe lună oferind servicii de prostituție. Această estimare a fost realizată de matroana bordelului.

Antonia trimitea acasă în România aproximativ 1.000 euro. Înainte de a fi prostituată, femeia a lucrat pe un post de bucătăreasă pe o perioadă de 5 ani, apoi s-a mutat în Germania.

În țara noastră, în capitală zeci de prostituate au ajuns într-o stare deplorabilă după ce s-au impus restricțiile de circulație. Acestea și-au pierdut clienții și implicit pâinea de zi cu zi, conform Gândul.ro. Aceste femei care uneori sunt și mame singure au ajuns să primească ajutoare din partea unei fundații care ajută oamenii străzii.

Din cauza lipsei banilor unii oameni vor ajunge să fure și să dea în cap altor oameni.

„Persoanele din categoriile defavorizate nu mai au, efectiv, cu ce să se hrănească. Mor de foame, la propriu și există riscul ca, din disperare, să ajungă să dea în cap. Noi am început să le ducem de mâncare. Cei care au unde să stea și au o plită electrică pe care pot găti, le ducem legume, sare, piper și ce mai trebuie pentru ciorbă, plus câte un pui congelat, o dată la două zile. Pentru aceia care nu au un adăpost, încercăm să ducem cât mai multe conserve”, a spus Marian Ursan, directorul executiv al fundației „Carusel”, pentru GÂNDUL.RO.

Share
Scris de
Oana Pauna

Acest site foloseste cookies.

Read More