Categorii Externe

Portar rus lovit de trăsnet pe terenul de fotbal (VIDEO)

Un portar din Rusia a avut ghinionul de a fi lovit de trăsnet chiar pe terenul de fotbal, în timpul unui antrenament. Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere. Imaginile îl înfățișează pe tânăr în timp ce călca linia de 16 metri pentru a trage la poartă. Atunci a fost lovit de trăsnet.

Portar rus lovit de trăsnet pe terenul de fotbal

Portarul rus, pe nume Ivan Zaborovsky, are doar 16 ani, și a scăpat cu viață după acest eveniment pe care nu îl va uita vreodată. Se afla pe terenul de fotbal, în timpul unui antrenament, când a fost lovit de trăsnet.
Imaginile cu terifiantul incident îl arată pe tânăr în timp ce călca linia de 16 metri pentru a trage la poartă, în timp ce coechipierii săi se antrenau în afara careului, aproape de tușă.
În video se poate observa cum adolescentul cade secerat la pământ, iar în jurul lui se formează un nor de fum.
Din fericire, a scăpat cu viață. Imediat după incident, băiatul a fost transportat la spital și băgat în comă indusă. La mai puțin de trei săptămâni de la acest eveniment nefericit, portarul de 16 ani s-a reîntors pe teren.
Jucătorul a declarat că nu își amintește nimic din ce s-a întâmplat, dar că a rămas cu o arsură în zona pieptului.
„Am avut dificultăți de respirație, dar nu și altceva. Sunt din ce în ce mai bine. Lucrurile revin la normal”, a declarat Ivan Zaborovsky.

Trăsnetul este termenul folosit pentru descărcarea electrică, care are loc între un nor și pământ sau obiecte de pe pământ. Majoritatea oamenilor ar crede că sunt cel mai expuși riscului în timpul furtunilor, dar adevărul este că majoritatea accidentelor produse de loviturile de trăsnet se întâmplă chiar înainte de sosirea furtunii, sau după ce aceasta începe să se îndepărteze.

 

Acest articol a fost actualizat la: 2020-07-26T12:56:42+03:00 12:56

Share
Scris de
Emanuela Ursu
Stiri Despre lovitportarrustrăsnet

Acest site foloseste cookies.

Read More