Connect with us
Șeful Pentagonului și-a făcut vaccinul împotriva coronavirusului

Externe

Șeful Pentagonului și-a făcut vaccinul împotriva coronavirusului

Șeful Pentagonului s-a vaccinat împotriva coronavirusului. El este primul oficial de rang înalt care se vaccinează public contra Covid 19. Este vorba despre Christopher Miller, unul dintre primii americani care se vaccinează împotriva temutului virus.

Șeful Pentagonului s-a vaccinat contra Covid-19

Christopher Miller, actualul Secretar al Apărării din Administrația Trump s-a vaccinat în fața camerelor de filmat cu scopul de a arăta publicului că nu are de ce să se teamă. El a încercat, astfel, să-i încurajeze pe oameni să-și facă vaccinul împotriva coronavirusului.

Procedura a avut loc la spitalul militar Walter Reed din capitala federală Washington DC, iar secretarul interimar al Apărării a fost filmat non stop.

Pe lângă Christopher Miller, adjunctul său, David Norquist, şeful statului major Mark Milley, precum şi toţi generalii din statul major urmează să fie vaccinaţi.

Campania de vaccinare împotriva coronavirusului este cea mai mare din istoria Americii și vizează, în primă fază, persoanele cele mai expuse infectării cu virsului Sars Cov 2. Este vorba despre îngrijitorii medicali și cei care locuiesc în căminele de bătrâni.

În țara noastră, vaccinul împotriva coronavirusului ar putea ajunge până la finalul lunii decembrie. Va fi transportat în frigidere de mari dimensiuni la temperaturi foarte scăzute.

Bilanțul coronavirusului în România

Potrivit celei mai recente actualizări făcute de Grupul de Comunicare Strategică, în România au fost confirmate 559.587 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus.  460.780 de pacienți au fost declarați vindecați.
În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.252 cazuri noi de persoane infectate cu coronavirus, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până astăzi, 13.494 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.Dintre acestea, 2 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 30-39 ani, 6 decese la categoria de vârstă 40-49 de ani, 13 decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 28 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 37 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 23 decese la categoria de peste 80 de ani.
De menționat este că 104 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar pentru 5 pacienți decedați nu au fost înregistrate comorbidități.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top