Connect with us
Sinucidere neașteptată! Un cunoscut actor și-a pus capăt zilelor din cauza soției

Externe

Sinucidere neașteptată! Un cunoscut actor și-a pus capăt zilelor din cauza soției

Multe căsnicii devin toxice și îi determină ce pe cei doi soți să reacționeze negativ. De multe ori, se ajunge și la tragedii, nu decât la divorț. Recent a avut loc o situație de acest fel. Un celebru actor de la Bollywood s-a sinucis din cauza soției. El ajunsese să nu mai suporte felul în care aceasta se purta cu el, motiv pentru care a decis să regurgă la un astfel de gest.

Soția l-a împins la sinucidere

Sandeep Nahar, un actor indian cunoscut, și-a pus capăt zilelor din cauza partenerei de viață și a mamei acesteia. În ultima vreme, bărbatul nu mai suporta tensiunile din casa lui, pe care soția și soacra le provocau. Femeia devenise din ce în ce mai recalcitrantă, îl certa din orice și ajunsese chiar să îl șantajeze.

Prietenii știu care era situația în familia lui Sandeep și știu cât de tare și-au pus amprenta asupra sufletului și minții bărbatului toți acești factori.

„S-a sinucis din cauza unei relații toxice. Cred că în societatea de acum bărbații sunt mai nesiguri decât femeile, deoarece o acuzație falsă a femeilor poate ruina viața bărbaților”, a declarat un apropiat al actorului.

Înainte de a se sinucide, bărbatul a făcut un live pe Facebook în care a vorbit despre care este situația lui cu adevărat. Sandeep Nahar a vorbit deschis despre calvarul prin care trece și a tratat acest clip ca pe un bilet de adio, unde a avut de zis ultimele sale cuvinte înainte de a recurge la gestul extrem.

El a mărturisit că ultimii doi ani au fost un calvar pentru el. Sandeep a vorbit de mai multe ori despre gândurile sale sinucigașe și, acum, că a găsit puterea de a face acest gest, și-a dorit ca soția lui să nu fie trasă la răspundere. El credea că doar așa reușește să scape de tot chinul de care a avut parte în timpul vieții.

„Acum, va trebui să fac acest pas fericit, deoarece această viață nu mi-a arătat decât iadul”, a spus artistul indian.

Patru ore mai târziu de la live, bărbatul a fost găsit fără suflare de către soția lui. Deși aceasta a chemat salvarea, nu s-a mai putut face nimic pentru el și a fost constatat decesul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top