Connect with us
Tentativă de sinucidere: a băut antigel, de supărare că a pierdut banii la păcănele

Știri

Tentativă de sinucidere: a băut antigel, de supărare că a pierdut banii la păcănele

Jocurile de noroc sunt unele dintre cele mai periculoase vicii. Deși sunt jocuri vechi, pentru care unii chiar dezvoltă pasiuni și sunt experți în acest domeniu, sunt periculoase și provoacă foarte ușor dependență. Și nu numai. Un bărbat de 27 de ani a încercat să-și pună capăt zilelor după ce a pierdut suma de 1500 de lei la păcănele. El a băut antigel.

A băut antigel, după care a realizat gestul făcut

Păcănelele au fost la un pas de a-i ruina viața unui tânăr de 27 de ani. Băiatul a pierdut 1.500 de lei la jocurile de noroc, după care a încercat să se sinucidă. De supărare că a pierdut fără sens o sumă atât de mare, a mers direct la un magazin de Piese Auto, de unde a cumpărat un litru de antigel.

Astfel, bărbatul a mers apoi înr-un parc, unde a băut 300 ml din această substanță, în încercarea de a-și pune capăt zilelor din cauza banilor și a păcănelelor. După aproximativ o jumătate de oră, Andrei a realizat ce a făcut și la ce risc s-a expus, motiv pentru care a decis să sunt la 112 pentru a fi salvat.

Tânărul în cauză a fost transportat imediat  la UPU Suceava, unde a primit îngrijiri medicale și a rămas internat. Diagnosticul pe care l-a primit de la medici a fost ,, intoxicație voluntară cu antigel ‘‘.

În cauză s-a întocmit dosar penal urmând a se efectua cercetări de către lucrătorii Poliției Municipiului Suceava, Biroul Ordine Publică cu privire la comiterea infracţiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

„Joi seara, la orele 20.05, lucrătorii Poliției Municipiului Suceava au fost sesizaţi de cadrele medicale din cadrul UPU Suceava cu privire la faptul că a fost adus cu ambulanța numitul B. Andrei, de 27 ani, care a ingerat o cantitate de antigel.

Din cele declarate verbal de către B. Andrei a rezultat faptul că ieri s-a deplasat de la domiciliu la o sală de jocuri din zona centrală a municipiului Suceava unde a jucat la păcănele și a pierdut suma de aproximativ 1.500 lei.

Fiind supărat s-a deplasat la magazinul de piese auto, de unde a achiziționat un recipient de 1 litru antigel după care, s-a deplasat în parcul de pe str. Meseriașilor unde a ingerat cca. 300 ml. antigel.

După 30-40 minute și-a dat seama de riscul la care s-a expus și a apelat singur serviciul 112 solicitând intervenția unui echipaj de ambulanță.”, a transmis IPJ Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal urmând a se efectua cercetări de către lucrătorii Poliției Municipiului Suceava, Biroul Ordine Publică cu privire la comiterea infracţiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

Nu este primul caz de acest gen din România. În toamna anului trecut, o bătrână de 90 de ani a supraviețuit miraculos, după ce a băut antigel. Cu puțin timp înainte, aceasta consumase și lichid de parbriz.  Femeia respectivă are probleme cu vederea și nu a făcut acest gest inteționat. Ea căuta, de fapt, ceva de băut.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top