Categorii Externe

Un alt actor a plecat dintre noi! A jucat în cele mai celebre filme

În ultima perioadă, tot mai multe persoane cunoscute, care au fost faimoase pentru talentul lor, au părăsot această lume. Un alt actor mare a plecat dintre noi în urmă cu doar câteva zile, la vârsta de 73 de ani. Este vorba despre Hugh Keays-Byrne, cunoscut pentru rolurile sale din celebrul film Mad Max.

A murit Hugh Keays-Byrne

Marele Hugh Keays-Byrne a murit în această săptămână. Marele actor ajunsese la venerabila vârstă de 73 de ani.  Decesul a fost confirmat de regizorul britanic Brian Trenchard-Smith pe Facebook, printr-o postare emoționant. El a scris un mesaj impresionant despre actorul care a cucerit inimile a numeroși oameni, vorbind atât despre talentul său, cât și despre felul său de a fi, pe care toată lumea care l-a cunoscut l-a admirat.

Celebrul regizor a explicat că Hugh a fost înzestrat cu un sens al umorului foarte dezvoltat, de care a dat dovadă în fiecare producție în care a apărut. Mai mult, el a mărturisit că, pe lângă faptul că a fost un bun prieten, de care tuturor le va fi dor acum, Hugh Keays-Byrn dădea mereu dovadă de compasiune și bunătate față de semenii ajutorați și era mereu acolo când cineva avea nevoie de orice.

Actorul a fost cunoscut pentru personajul său negativ „Toecutter” din celebra ecranizare „Mad Max” a lui Mel Gibson în rolul principal. Toți au fost uimiți de modul în care el a reușit să interpreteze un astfel de personaj, având în vedere că el a fost un om mult prea bun, calitate pe care cei apropiați și persoanele care au avut norocul să-l cunoască au apreciat-o mereu.

De-a lungul carierei sale, a primit mai multe roluri în producții, despre care s-a spus că au fost mult prea neînsemnate pe lângă talentul pe care el îl avea. Criticul de film al The Guardian, Luke Buckmaster, l-a descris ca un actor „de forță viscerală, zdruncinată de perete și talent subevaluat”. El a declarat că „fiecare rol pe care l-a avut a fost o revelație”.

 

Acest articol a fost actualizat la: 2020-12-05T14:32:21+02:00 14:32

Share
Scris de
Andreea Oprea

Acest site foloseste cookies.

Read More