Connect with us
Un alt actor a plecat dintre noi! A jucat în cele mai celebre filme

Externe

Un alt actor a plecat dintre noi! A jucat în cele mai celebre filme

În ultima perioadă, tot mai multe persoane cunoscute, care au fost faimoase pentru talentul lor, au părăsot această lume. Un alt actor mare a plecat dintre noi în urmă cu doar câteva zile, la vârsta de 73 de ani. Este vorba despre Hugh Keays-Byrne, cunoscut pentru rolurile sale din celebrul film Mad Max.

A murit Hugh Keays-Byrne

Marele Hugh Keays-Byrne a murit în această săptămână. Marele actor ajunsese la venerabila vârstă de 73 de ani.  Decesul a fost confirmat de regizorul britanic Brian Trenchard-Smith pe Facebook, printr-o postare emoționant. El a scris un mesaj impresionant despre actorul care a cucerit inimile a numeroși oameni, vorbind atât despre talentul său, cât și despre felul său de a fi, pe care toată lumea care l-a cunoscut l-a admirat.

Celebrul regizor a explicat că Hugh a fost înzestrat cu un sens al umorului foarte dezvoltat, de care a dat dovadă în fiecare producție în care a apărut. Mai mult, el a mărturisit că, pe lângă faptul că a fost un bun prieten, de care tuturor le va fi dor acum, Hugh Keays-Byrn dădea mereu dovadă de compasiune și bunătate față de semenii ajutorați și era mereu acolo când cineva avea nevoie de orice.

Actorul a fost cunoscut pentru personajul său negativ „Toecutter” din celebra ecranizare „Mad Max” a lui Mel Gibson în rolul principal. Toți au fost uimiți de modul în care el a reușit să interpreteze un astfel de personaj, având în vedere că el a fost un om mult prea bun, calitate pe care cei apropiați și persoanele care au avut norocul să-l cunoască au apreciat-o mereu.

De-a lungul carierei sale, a primit mai multe roluri în producții, despre care s-a spus că au fost mult prea neînsemnate pe lângă talentul pe care el îl avea. Criticul de film al The Guardian, Luke Buckmaster, l-a descris ca un actor „de forță viscerală, zdruncinată de perete și talent subevaluat”. El a declarat că „fiecare rol pe care l-a avut a fost o revelație”.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top