Connect with us
Atac armat în Istanbul într-un club, 35 de morți și peste 50 de răniți

Externe

UPDATE Atac armat Istanbul în club, 39 de morți, 40 de răniți. ISIS revendică atacul

Atac armat în Istanbul Autorităţile turce anunţă mai mulţi răniţi într-un atac armat dintr-un club de noapte din Istanbul. Atacul din Istanbul a avut loc în clubul Reina. În club erau peste 500 de persoane.

Bilanțul morților din clubul Reina din Istanbul a crecsut la 39 de morți. Relatările despre atacul armat din Istanbul continuă aici.

”Un terorist cu o armă care avea ţeavă lungă… a dus la capăt în mod brutal şi sălbatic acest atac, după ce a deschis focul spre persoane care erau aici pur şi simplu pentru a sărbători Anul Nou”, a declarat guvernatorul Sahin, aflat la faţa locului.

Unii martori susţin că atacatorul vorbea în limba arabă.

Actualizare, 03:23 – Încă se crede că atacatorul este în club. Presa vehiculează acest aspect, însă guvernatorul refuză să comenteze. Se bănuiește că acesta s-ar afla ascuns printre răniți.

UPDATE – ATAC ÎN CLUB ISTANBUL. Cifrele se confirmă 35 de morți și 40 de răniți. Oamenii care au reușit să iasă din club au sărit în Bosfor să scape. A fost un sigur atacator care a reușit să intre în club îmbrăcat în Moș Crăciun, profitând de faptul că polițiștii erau camuflați astfel.

UPDATE 03:19 – Isis revendică atacul din club

UPDATE – Sky news relatează că polițiștii au fost camuflat în costume de Moș Crăciun, prin urmare atacatorul a avut cale mai ușoară spre a intrat în clubul din Istanbul.

UPDATE – O serie de videouri publicate pe Youtube au un conținut adevărat șocant. Oamenii au început să sară in Bosfor pentru a scăpa de atacatorul care a început să tragă în oameni.

Atenție imagini șocante.

 

Imagini din Istanbul de lângă Bosfor, zona în care se află clubul

Youtube – înregistrări din zona clubului

UPDATE – 02:49 – Atacatorul a intrat în club după ce a ucis un polițist. Atacul armat din clubul din Istanbul nu a putut fi evitat, deși peste 17000 de polițiști au fost mobilizați pentru a asigura liniștea pe 1 ianuarie 2017.

Atac armat Istanbul în club

CNN TURK relatează despre atacul armat din Instanbul. Focuri de armă în club

UPDATE 02:48 – Radu Tudor a comentat la Antena 3 atacul armat din Istanbul.

UPDATE ora 02:39 – Guvernatorul din Istanbul, Vasip Sahin, a anunţat sâmbătă noapte că până la 35 de persoane şi-au pierdut viaţa până în acest moment într-un atac armat, după ce un atacator necunoscut a deschis focul la întâmplare într-un club de noapte de pe malul european al Bosforului. Până la 500-600 de persoane sărbătoreau trecerea dintre ani în clubul din Istanbul, transmite Reuters.

UPDATE 02:31 – CNN Turk anuță peste 35 de morți și peste 50 de răniți.

Atac armat în Istanbul 1 ianuarie 2017

UPDATE 02:12 – CNN Turk relatează ce cei doi atacatori au intrat în clubul de noapte îmbrăcaţi ca Moş Crăciun.

Atacul armat a avut loc într-un club de noapte situat chiar pe malul european al Bosforului. Mai mulţi petrecăreţi au sărit în apă pentru a se salva.

UPDATE 01:54 – CNN Turk oferă noi informații despre atacul din Istanbul, Turcia chiar într-un club

Autorităţile turce au anunţat că aproximativ 30 de persoane au fost rănite într-un atac armat care este în desfăşurare în metropola Istanbul. Potrivit primelor informaţii, cel puţin doi bărbaţi înarmaţi au deschis focul după miezul nopţii într-un club de noapte unde avea loc o petrecere de Anul Nou, transmite Reuters.

Atac armat în Istanbul într-un club la petrecerea de Revelion 2017

UPDATE, 01:47 –  Televiziunile turce au transmis imanigini cu ambulanţe şi autovehicule de poliţie care au intervenit în districtul Ortakoy.

UPDATE, ora 01:44 – Se pare ca doi bărbați au intrat în club și au început să tragă în oameni.

UPDATE, ora 01:37 – Mai multe autospeciale și blindate s-au deplasat la fața locului, anuntă DIGI24.

Știri pe aceeași temă


Istanbul: Atac armat în club, 35 de morți și zeci de răniți VIDEO Camere Supraveghere

UPDATE Atac armat Istanbul în club, 35 de morți, 40 de răniți. ISIS revendică atacul

Radu Tudor comenteză atacul din club în Istanbul: Situația este scăpată de sub control în Turcia

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top