Connect with us
Atac armat în Finlanda. 3 femei au fost ucise

Externe

Atac armat în Finlanda. 3 femei au fost ucise

3 femei au murit într-un atac armat în Finlanda, notează presa de la Helsinki.

Trei femei au fost omorâte în fața unui restaurant din orașul Imatra. Polițiștii nu au aflat încă motivul atacului. Dintre ele, două sunt jurnaliste și una este politician local. Președinte consiliului local din Imatra, Tiina Milen-Jappinen a fost omorâtă de un bărbat, împreună cu celelalte două victime, notează Huffington Post.

Poliția suspectează un tânăr de 23 de ani cu antecedente penale. Acesta a fost reținut imediat, iar acum este interogat. Femeile au fost împușcate în cap și torace. Din primele informații ale poliției finlandeze, atacatorul și-a ales aleatoriu victimele, mai scrie Huffington Post.

Incidentul îngrijorează autoritățile din Imatra, mai ales că orașul este cunoscut pentru liniștea sa. Localitatea are 28.000 de locuitori și a fost ferită până acum de astfel de evenimente.

Finlanda este una din țările în care populația poate deține arme pentru a se apăra. Circa 650.000 de persoane din acest stat poartă legal arme.

CITEȘTE ȘI: Criminalul din Palilula vindea arme pe Internet

Atac armat în România, la Palilula

În ultima vreme, tot mai multe atacuri armate au loc în lume. Zilele trecute, România a fost martora unui astfel de eveniment nefericit. 3 persoane au fost omorâte prin împușcare în comuna Palilula. Criminalul, despre care s-a descoperit că vindea arme pe net clienților din Germania, s-a sinucis după faptele comise.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top