Connect with us
Criminalul din Palilula vindea arme pe Internet

Știri

Criminalul din Palilula vindea arme pe Internet

Crima din Palilula a îngrozit o țară întreagă. Apar noi detalii despre bărbatul care a ucis vineri, pe 2 decembrie, două persoane.

Anchetatorii au aflat că Dragoș Furtună, criminalul din Palilula, vindea arme pe forumurile de motocicliști. Acesta punea fotografii și prețurile armelor pe Internet.

Anunțul de vânzare a armelor care putea evita tragedia

Dragoș a ucis doi oameni și apoi s-a sinucis. Polițiștii au descoperit o postare mai veche de-a acestuia, pe un forum. Criminalul vindea un pistol de colecție, iar cumpărătorii trebuiau să fie doar din Germania sau Austria.

Pe 18 noiembrie 2015, forumistul „furtună dragoș” a postat un anunț de vânzare a unui pistol. Acesta suna în felul următor: „Vând pistol de colecţie, ”gloanţe oarbe”, Valtro mod. 8 mini L, clona Beretta 850. Aproape nou. Single Action, cal. 315 K (8x17mm) în cutia lui cu 《păharel pirotehnic》de tras rachete, artificii şi alte efecte pirotehnice de 15 mm, de Revelion. Se vinde doar celor ce locuiesc în Germania sau Austria cu preţl de 90€, plata se face prin PayPal sau virament bancar şi se trimite doar cu DHL 6,90 € Germania, sau 14 € Austria, Transport asigurat cu Tracking Number”.

Bărbatul le dădea indicații posibililor cumpărători în legătură cu locurile de unde puteau să își ia muniție. Dragoș cunoștea anumite magazine din Germania și Austria. Surse din rândul anchetatorilor au confirmat pentru News.ro că utilizatorul care vindea arme pe forumuri era cel din Palilula.

CITEȘTE ȘI: Avocatul Veronel Rădulescu, care i-a apărat pe Șova și Tender, a fost împușcat în umăr

Dragoș Furtună mergea des în Germania, țară în care s-a supus unui tratament pentru a scăpa de depresie, mai notează news.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top