Connect with us
Bombă explodată în Florența chiar în timp ce un polițist încerca să o dezamorseze. Acesta a fost grav rănit. Deocamdată nu se știe autorul.

Externe

Bombă explodată în Florența, Italia. Un polițist și-a pierdut vedera și a rămas fără o mână

Bombă explodată în Florența, în urma căreia un polițist italian a fost grav rănit. Incidentul a avut loc în fața unei librării neo-naziste din metropola Florența.

Forețele antiterorism au observat un pachet suspect, la primele ore ale dimineții. Într-o misiune de patrulare, oamenii legii au găsit pachetul suspect și au anunțat geniștii. Însă până la venirea lor un polițist a încercat se pare să dezamorseze bomba din pachet.

Bombă explodată în Florența, în mâinile unui polițist

Bomba a explodat, iar polițistul este grav rănită. El a fost dus de urgență la spital. El și-a pierdut vederea la un ochi, iar medicii au fost nevoiți să-i amputeze mâna dreaptă.

Este în desfășurare o anchetă în acest caz. Deocamdată oamenii legii nu au nicio suspiciune cu privire la vreo persoană care ar fi pus bomba în acel loc.

”Este al treilea atac din ultimul an asupra acestei librării. Este cu siguranţă un atac politic”, a declarat preşedintele grupării de extremă-dreapta CasaPound, Gianluca Iannone.

Citește și: Istanbul: Atac armat în club, 39 de morți și zeci de răniți VIDEO Camere Supraveghere

Italia a fost zguduită în anii ’70 şi ’80 de numeroase atentate revendicate de grupări de extremă dreapta sau stânga. În ultimii ani s-au redus considerabil asemenea acte de violenţă între extremişti, potrivit news.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top