Connect with us
Un atac armat a avut loc în statele Unite, într-un club din Cincinnati. Cel puțin o persoană a murit și mai multe au fost rănite.

Externe

Cel puțin o persoană și-a pierdut viața și 14 au fost rănite într-un club din Cincinnati în urma unui atac armat

Un atac armat a avut loc într-un club din Statele Unite. Tragedia a avut loc în Cameo Club din Cincinnati. Cel puțin o persoană a murit și alte 14 au fost rănite. Presa locală susțină că, de fapt, numărul răniților este mai mare.

Atac armat într-un club din Statele Unite. Cel puțin o persoană a murit și mai multe au fost rănite

Incidentul s-a petrecut în jurul orei locale 2:00, adică ora 9:00 în România. O persoană a murit și mai multe au fost grav rănite, aflându-se în stare critică. Victimele au fost transportate la spital unde primesc îngrijirile medicale necesare.

CITEȘTE ȘI: Tragedie în Marea Britanie. 34 de oameni au fost răniți și mai multe clădiri au fost distruse în urma unei explozii la Liverpool

Autoritățile din America spun că atacatorul este încă liber, transmite The Independent. Presa locală subliniază faptul că, de fapt, 15 oameni au fost împușcați. Încă nu se cunosc informații referitoare la starea în care se află victimele.

Câteva sute de persoane se aflau în club în momentul în care atacatroul a deschis focurile de armă. Autoritățile încearcă acum să prindă suspecții. În club aveau acces numai persoanele de peste 21 de ani.

Cu mai puțin de un an în urmă, într-un club al comunităţii gay din Orlando, Florida, 49 de oameni au murit tot în urma unui atac armat. Acest incident, în urma căruia au murit câteva zeci de oameni, a fost și cel mai sângeros atac armat ce a avut loc în Statele Unite în ultima perioadă.

Sursă foto: the independent

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top