Connect with us
Ilie Sitariu riscă 30 de ani de închisoare si o amenda de 250.000$ după ce a furat 127.000$ din conturile mai multor cetățeni americani

Externe

Român arestat în Statele Unite după ce a furat 127.000$ din conturile americanilor

Un român de 37 de ani a fost arestat în SUA. Ilie Sitariu a recunoscut că a furat 127.000 de dolari din conturile mai multor cetățeni americani. Bărbatul a folosit dispozitive de clonare a a cardurilor pentru a sustrage sume de bani din mai multe bancomate din New York și Massachusetts.

Ilie Sitariu riscă până la 30 de ani de închisoare și o amendă de 250.000 de dolari. Bărbatul a furat bani din conturile mai multor persoane, în perioada 30 august 2015 – 24 octombrie 2015. Împreună cu un complice, acesta folosea dispozitive de clonare a cardurilor şi camere pentru înregistrarea codurilor PIN.

Cei doi hoți au acționat la bancomate din oraşele Delmar şi Chatham (statul New York), precum şi din Great Barrington (Massachusetts). Potrivit autorităților locale, românul retrăgea banii de la bancomate din orașul New York.

Ilie Sitariu riscă acum până la 30 de ani de închisoare şi o amendă de până 250.000 de dolari. El își va primi sentința pe 10 mai 2017.

Trei români au fost arestați în SUA pentru un prejudiciu de 4 milioane de dolari

La începutul lunii decembrie, alți trei români au fost puști sub acuzare în Statele Unite pentru un prejudiciu de 4 milioane de dolari printr-o schemă de fraudă cibernetică. Bărbații făceau parte dintr-o rețea de crimă organizată care a reușit să se infiltreze în peste 60.000 de calculatoare, prin intermediul a 11 milioane de e-mailuri virusate.

Citește și: SUA: Români arestați pentru o fraudă cibernetică în valoare de 4 milioane de dolari

Victimelor le erau furate datele personale prin intermediul unor site-uri false. Acestea erau construite să arate identic cu celebrele eBay sau PayPal.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top