Connect with us
Oscar 2017 live streaming video online. Află cine a câștigat premiile Oscar anul acesta. Lista câștigătorilor și nominalizărilor.

Externe

OSCAR 2017 LIVE Text, streaming, VIDEO online

Oscar 2017 live. Cea de-a 89-a gală a premiilor Oscar are loc în noaptea de duminică spre luni. Vezi aici streaming video online și live text cele mai importante momente ale galei premiilor Academiei Americane de film.

Câștigători OSCAR 2017 – LIVE TEXT:

Update 07.11: Greșeală șocantă! Prezentatorii au anunțat câștigătorul greșit! Oscarul pentru cel mai bun film este câștigat de Moonlight. Anunțul a fost făcut în timp ce producătorii de la La La Land își țineau discursul de mulțumire.

Update 07.09: Trofeul la categoria CEL MAI BUN FILM îi revine peliculei: LA LA LAND.

Update 06.55: Premiul Oscar la categoria Cea mai bună actriță într-un rol principal i-a fost acordat Emmei Stone pentru filmul La La Land . Trofeul a fost acordat de Leonardo Di Caprio.

Update 06.50: Trofeul pentru categoria Cel mai bun actor într-un rol principal a fost câștigat de Casey Affleck pentru pelicula Manchester by the Sea.

Update 06.42: Cel mai bun regizor: Damien Chazelle, pentru La La Land

Update 06.35 – Amy Adamas a acordat premiul pentru scenariu adaptat peliculei Moonlight.

Update 06.30 – Ben Affleck și Matt Damon au prezentat premiul pentru scenariu original. Acesta a fost câștigat de filmul Manchester by the Sea.

Update 06.17 – Cel mai bun cântec: City of Stars (La La Land)

Update 06.15 – Samuel L. Jackson a prezentat premiul pentru cea mai bună coloană sonoră. Fimul câștigător este La LA Land.

Update 06.04: John Legend interpretează melodia City of Stars, de pe coloana sonoră a filmului La La Land. Cântecul se află în cursa pentru Oscar.

Update 06.00 – Javier Bardem și Meryl Streep au acordat trofeul pentru cea mai bună imagine filmului La La Land.

Update 05.47 – Trofeul pentru cel mai bun scurtmetraj de ficțiune a fost acordat peliculei Sing.


Update 05.45
– Cel mai bun documentar de scurtmetraj: The White Helmets

Update 05.35 – Seth Rogen și Michael J. Fox au acordat premiul Oscar pentru montaj peliculei Hacksaw Ridge.

Update 05.30 – Oscarul pentru Cele mai bune efecte speciale a fost acordat filmului The Jungle Book/Cartea Junglei.

Update 05.20 – Turiștii au fost luați prin surprindere și aduși în sala Teatrului Dolby. Jimmy Kimmel le face cunoștință cu starurile de la Hollywood prezente în sală.

Update 05.14 – Premiul pentru cea mai bună scenografie a fost acordat filmului La La Land.

Update 05.09 – Cel mai bun scurtmetraj de animație – Piper.

Trofeul pentru cel mai bun lungmetraj de animație a fost acordat Zootopia.

Update 05.01 – Sting interpretează una dintre melodiile nominalizate la categoria Cel mai bun cântec: The Empty Chair, din filmul Jim: The James Foley story

Update 05.00 – Shirley McLaine și Charlize Theron au acordat premiul pentru cel mai bun film străin peliculei The Salesman, din Iran. Regizorul a refuzat să participe la ceremonie, ca semn de protest împotriva politicii de imigrație din SUA.

Update 04.54 – Organizatorii au pregătit o surpriză pentru niște turiști din Hollywood. Sub pretextul unei expoziții cu  rochii de Oscar, aceștia vor fi aduși în sala de decernare a premiilor, chiar în timpul spectacolului.

Update 04.44 – Mark Rylance a acordat trofeul la categoria Cea mai bună actriță într-un rol secundar lui Viola Davis, pentru filmul Fences. Acesta este primul Oscar al actriței, care a mai fost nominalizată de două ori.

Update 04.30 – Premiul pentru editare de sunet merge la filmul Arrival.

Oscarul pentru mixaj de sunet a ajuns la echipa filmului Hacksaw Ridge.

Update 04.16 – Auli’i Cravalho și Lin Manuel Miranda au interpretat cântecul How Far I’ll Go, din filmul Moana, nominalizat la categoria Cel mai bun cântec.

Update 04.10 – Cel mai bun documentar de lungmetraj – O.J.: Made in America.

Update 04.00 – Premiul Oscar pentru cel mai bun machiaj a fost acordat filmului Suicide Squad – Echipa sinucigașilor.

Premiul Oscar pentru cele mai bune costume a fost acordat filmului Fantastic Beasts And Where To Find Them.

Update 03.50 – Alicia Vikander a acordat premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar lui Mahershala Ali.

Update 03.35 – Jimmy Kimmel, gazda din acesta an a ceremoniei premiilor Oscar și-a început discursul. El a făcut glume cu tentă politică dar și pe seama nominalizaților.

Update 3.30 – Gala Premiilor Oscar 2017 a început! Justin Timberlake interpretează piesa „Can’t stop the feeling”.

Update 03.28Meryl Streep a păsit pe covorul roșu. Actrița se bucură în această seară de a 20-a nominalizare la primul Oscar. Ea este în competiția pentru „Cea mai bună actriță în rol principal”, pentru filmul „Florence Foster Jenkins”.

Update 03.16Denzel Washington este nominalizat la categoria „Cel mai bun actor într-un rol principal” pentru filmul „Fences”. El a fost și regizorul filmului.

Update 03.12Scarlett Johansson a ales pentru ceremonia de decernare a premiilor Oscar o rochie cu imprimeu roz.

Update 02.53Ryan Gosling, starul din „La La Land”, a ajuns pe covorul roșu. el este nominalizat la categoria „Cel mai bun actor într-un rol principal”.



Update 02.44
Viola Davis a pășit pe covorul roșu, într-o senzațională rochie roșie Armani Prive. Ea este nomnalizată pentru rolul din filmul „Fences”.

Update 02.40 – Nicole Kidman a ales pentru seara decernării premiilor Oscar o rochie Armani Prive. ea este nominalizată la categoria „Cea mai bună actriță în rol principal”.

Update 02.36Emma Stone, nominalizată la categoria „Cea mai bună actriță în rol principal”, a ajuns pe covorul roșu.

Update 02.26Janelle Monae este o prezență de senzație pe covorul roșu. Ea a întors toate privirile cu o ținută Elie Saab spectaculoasă.

Update 02.21Mahershala Ali este nominalizat la categoria „Cel mai bun actor într-un rol secundar” pentru rolul din Moonshine.

Update 02.14 – Actrița Dakota Johnson, cunoscută pentru rolul din filmul „50 de umbre ale lui Gray”, a ales pentru această seară o rochie ivoriu.

Update 02.05Jessica Biel și Justin Timberlake au pășit pe covorul roșu.

Update 01.41Taraji P. Henson a atras toate privirile cu o rochie negră, mulată pe corp. Actrița a fost nominalizată la Oscar în 2009,  pentru rolul Queenie din „Strania poveste a lui Benjamin Button”.

Update 01.31Ruth Negga este nomnalizată la Oscarul pentru „Cea mai bună actriță în rol principal” pentru rolul din filmul „Loving”.

Update 01.25Dev Patel a pășit pe covorul roșu. El este nominalizat pentru „Cel mai bun actor într-un rol secundar”.

Update 01.17Viggo Mortensen este normalizat la premiul Oscar pentru „Cel mai bun actor într-un rol principal”, pentru rolul din filmul „Captain fantastic”.

Update 01.12Felicity Jones strălucește într-o rochie crem.

Update 01.00 – Vedetele au început să sosească la cea de-a 89-a gală a Premiilor Oscar. Isabelle Huppert este nominalizată pentru „Cea mai bună actriță în rol principal”, pentru interpretarea din „Elle”. Actrița poartă o rochie Armani Preive.

Anul acesta, critica de specialitate dă ca mare câștigător lungmetrajul muzical „La La Land” (Ryan Gosling şi Emma Stone în rolurile principale). Pelicula este nominalizată la 14 categorii de trofee și este favorită la adjudecarea premiului de cel mai bun film.

Marii favoriți de la Oscar 2017

Pentru râvnitul premiu vor mai concura opt filme. „Moonlight”, de Barry Jenkins, ”Arrival”, de Denis Villeneuve, “Fences”, de Denzel Washington, “Hacksaw Ridge”, de Mel Gibson, “Hell or High Water”, de David Mackenzie, “Hidden Figures”, de Theodore Melfi, “Manchester by the Sea”, de Kenneth Lonergan, şi “Lion”, de Garth Davis sunt celelalte nominalizări.

În ceea ce privește titlul de cel mai bun actor, analiștii mizează că acesta îi va reveni lui Denzel Washington (Fences). Rivalul său la această categorie este Casey Affleck. Și el care a avut o prestație foarte apreciată în filmul Manchester by the Sea.

Emma Stone este văzută ca favorită la premiul pentru cea mai bună actriță. Isabelle Huppert (Elle) pare sî fie în plan secund.

În ceea ce privește cel mai bun film străin, lupta se va da între ”The Salesman” (Iran) și comedia germană cu participare românească „Toni Erdmann”.

Lista completă a nominalizărilor la OSCAR 2017

Cel mai bun film: Arrival, Fences, Hacksaw Ridge, Hell or High Water, Hidden Figures, La La Land, Lion, Manchester by the Sea, Moonlight

Cel mai bun regizor: Denis Villeneuve (Arrival), Mel Gibson (Hacksaw Ridge), Damien Chazelle, (La La Land), Kenneth Lonergan, (Manchester by the Sea), Barry Jenkins, (Moonlight)

Cel mai bun actor în rol principal: Casey Affleck (Manchester By The Sea), Andrew Garfield (Hacksaw Ridge), Ryan Gosling (La La Land), Viggo Mortensen (Captain Fantastic), Denzel Washington (Fences)

Cea mai bună actriţă în rol principal: Isabelle Huppert (Elle), Ruth Negga (Loving), Natalie Portman (Jackie), Emma Stone (La La Land), Meryl Streep (Florence Foster Jenkins)

Cel mai bun actor în rol secundar: Mahershala Ali (Moonlight), Jeff Bridges (Hell Or High Water), Lucas Hedges (Manchester By The Sea), Dev Patel (Lion), Michael Shannon (Nocturnal Animals)

Cea mai bună actriţă în rol secundar: Viola Davis (Fences), Naomie Harris (Moonlight), Nicole Kidman (Lion), Octavia Spencer (Hidden Figures), Michelle Williams (Manchester by the Sea)

Cel mai bun film străin: A Man Called Ove (Suedia), Land of Mine (Danemarca), The Salesman (Iran), Tanna (Australia), Toni Erdmann (Germania).

Cel mai bun lungmetraj de animaţie: Kubo and the Two Strings, Moana, My Life as a Zucchini, The Red Turtle, Zootopia.

Cel mai bun design de producţie: Arrival, Fantastic Beasts and Where to Find Them, Hail, Caesar!, La La Land, Passengers.

Cel mai bun scenariu adaptat: Arrival, Fences, Hidden Figures, Lion, Moonlight.

Cel mai bun scenariu original: Hell or High Water, La La Land, The Lobster, Manchester by the Sea, 20th Century Women

Cea mai bună imagine: Arrival, La La Land, Lion, Moonlight, Silence.

Cel mai bun montaj: Arrival, Hacksaw Ridge, Hell or High Water, La La Land, Moonlight.

Cea mai bună coloană sonoră: Jackie, La La Land, Lion, Moonlight, Passengers.

Cel mai bun cântec: La La Land – Audition, La La Land – City of Stars, Moana – How Far I’ll Go, Jim: The James Foley Story – The Empty Chair, Trolls – Can’t Stop the Feeling

Cel mai bun montaj de sunet: Arrival, Deepwater Horizon, Hacksaw Ridge, La La Land, Sully

Cel mai bun mixaj de sunet: Arrival, Hacksaw Ridge, La La Land, Rogue One: A Star Wars Story, 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi

Cele mai bune efecte vizuale: Deepwater Horizon, Doctor Strange The Jungle Book, Kubo and the Two Strings, Rogue One: A Star Wars Story

Cel mai bun machiaj/ cea mai bună coafură: A Man Called Ove, Star Trek Beyond, Suicide Squad

Cele mai bune costume: Allied, Fantastic Beasts and Where to Find Them, Florence Foster Jenkins, Jackie, La La Land

Cel mai bun scurtmetraj animat: Blind Vaysha, Borrowed Time, Pear Cider and Cigarettes, Pearl, Piper

Cel mai bun scurtmetraj de ficţiune: Ennemis Entreniers, La Femme et le TGV, Silent Nights, Sing, Timecode

Cel mai bun lungmetraj documentar: Fire at Sea, I Am Not Your Negro, Life, Animated, O.J.: Made in America, 13th

Cel mai bun scurtmetraj documentar: Extremis, 4.1 Miles, Joe’s Violin, Watani: My Homeland, The White Helmets

OSCAR 2017 Live Streaming – Video Online

Gala cu numărul 89 a premiilor Oscar are loc în noaptea de duminică (26 februarie) spre luni (27 februarie). Locul desfășurării este Dolby Theatre din Los Angeles. Oscar 2017 este difuzat în peste 225 de țări și teritorii de pe întreg mapamondul.

Postul american de televiziune ABC se va ocupa de transmisia live a evenimentului. Acesta va fi prezentat de Jimmy Kimmel.

În România, Digi 24 și Digi Film vor transmite în direct gala premiilor Oscar. Evenimentul va începe noaptea de duminică spre luni, de la ora 2.00 și va dura până în jur de ora 6.00. Gala premiilor Oscar 2017 poate fi urmărită live streaming online AICI.

Știri pe același subiect
OSCAR 2017: Cele mai scumpe rochii purtate de vedete la Premiile Oscar

OSCAR 2017: Cine sunt favoriții caselor de pariuri

Premiile OSCAR 2017. A fost anunțat meniul de la ceremonie: popcorn poleit cu aur

OSCAR 2017: Nominalizații vor primi cadouri în valoare de 200.000 de dolari

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top