Connect with us
Reacțiile liderilor lumii după atentatul din Manchester

Externe

Reacțiile liderilor lumii după atentatul din Manchester

Atentatul din Manchester a îndurerat o lume întreagă. Liderii politici ai planetei și Regina Elisabeta a II-a și-au exprimat durerea în decursul zilei de azi.

Reacții la nivel înalt după atentatul din Manchester

CITEȘTE AICI TOATE INFORMAȚIILE LEGATE DE ATENTATUL DIN MANCHESTER

REGINA ELISABETA: „Mă adresez fiecărei victime în parte și îmi exprim adânca mea simpatie pentru toți cei afectați în acest incident mortal, în special familiilor și prietenilor celor care au murit sau au fost răniți.

Vreau să le mulțumesc tuturor membrilor serviciului de urgență, care au răspuns cu grijă și profesionalism. Și mi-aș dori să-mi exprim admirația pentru toți cei din Manchester care au răspuns cu umanitate și compasiune la acest act de barbarie.”

DONALD TRUMP: „Suntem în totalitate solidari cu poporul Marii Britanii, uciși de oamenii răului, rătăciți în viață. Acești ratați diabolici au măcelărit atât de mulți oameni tineri, frumoși si nevinovați, care pur și simplu se bucurau de viață.

Nu-i voi numi monștri pentru că acest calificativ le-ar plăcea, li s-ar părea o reclamă grozavă. De acum înainte o să le spun ratați, pentru că asta sunt, niște ratați, nu uitați asta! Teroriștii, extremiștii și cei care îi ajută și susțin trebuie eliminați din societate pentru totdeauna.”

VLADIMIR PUTIN: „Condamnam aceasta crimă cinică și inumană. Speram ca cei care au pus la cale atacul să nu scape fără să fie pedepsiți așa cum merită.”

CITEȘTE ȘI: Statul Islamic amenință planeta: „A început Cruciada!”

CITEȘTE ȘI: Theresa May, reacție oficială după atentatul din Manchester

CITEȘTE ȘI: Explozie într-un mall din Manchester

ANGELA MERKEL: „Acest act suspectat că ar fi de natură teroristă trebuie să ne întărească convingerea de a continua să lucram împreună cu prietenii noștri britanici împotriva celor care plănuiesc și execută aceste acte inumane. Asigur poporul britanic că Germania este de partea lui.”

MALCOLM TURNBULL (premierul Australiei): „Simpatia noastră transmisă din inimă și solidaritate deplină față de poporul Marii Britanii.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top