Connect with us
Un avion rus s-a prăbușit în SIberia. Aeronava transporta militari și aparținea Forțelor Aerospațiale Ruse. 23 de oameni au fost răniți.

Externe

Rusia. Avion prăbușit în Siberia: 16 răniți în stare gravă

Un avion militar al Ministerului Apărării rus s-a prăbușit în zona de nord-est a Siberiei, fără ca cineva să își piard viața până în acest moment., anunță Reuters.

Avionul Iliușin Il-18 a efectuat o aterizare de urgență la 30 de kilometri distanță de aerodrom, în apropiere de orașul Tiksi, în zorii zilei de luni. O echipă de anchetatori s-a deplasat la fața locului.

Ministerul Apărării din Rusia transmite că 23 de oameni au fost răniți, dintre care șaisprezece se află în stare gravă.

Ministerul rus al Apărării a anunţat luni că unul dintre avioanele sale s-a prăbuşit în nord-estul Siberiei, dar nimeni nu şi-a pierdut viaţa în accident, relatează Reuters.

Douăzeci şi trei de oameni au fost răniţi şi duşi la spital cu elicopterul. Şaisprezece dintre ei sunt în stare gravă.

Avion prăbușit în Siberia: Aeronava s-a rupt în trei bucăți

“Potrivit informațiilor preliminare, avionul s-a rupt în trei bucăți, dar prăbușirea nu a fost urmată de un incendiu”, a afirmat o sursă din cadrul forțelor de ordine.

Citește și: Avion militar prăbușit în Indonezia. Toate persoanele aflate la bord au murit

Trei elicoptere MI 8 pentru urgențe au fost trimise la locul prăbușirii. Se pare că avionul prăbușit aparținea Forțelor Aerospațiale Ruse și transporta militari.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top