Connect with us

Externe

UPDATE: Posibil atac terorist pe Arena Manchester

Poliţia analizează posibilitatea unui atac terorist pe Arena Manchester, unde mai mulţi oameni au murit din cauza unei explozii, cel puţin 19 persoane şi-au pierdut viaţa şi 50 sunt rănite, potrivit Poliţiei din Manchester, citează New York Times.

Potrivit CCN, forţele de poliţie susţin că investigaţiile iau în calcul un posibil atactor sinucigaş, incidentul fiind tratat ca pe un posibil atac terorist.

În urma unor zgomote puternice cei care asistau la un spectacol au ieşt în fugă de la eveniment generand busculate.

Manchester Arena este cea mai mare sala de spectacole, acoperita din Europa, vând o capacitate de 21.000 de locuri.

Știri despre explozia din Manchester

Manchester Arena este cea mai mare arenă indoor din oraș, cu o capacitate de circa 18.000 de oameni. Arena are ieșire directă în stația de metrou Victoria și într-o altă stație de tramvai, fiind un nod major de circulație, în partea nordică a centrului orașului.

Explozie puternica care a luat viata a 19 oameni și a rănit alte 50

Arena găzduiește de obicei concerte mari, cu staruri precum Ariana Grande. Ariana, în vârstă de 23 de ani, a jucat într-un serial popular când era adolescentă, apoi a devenit vedetă pop. Are mare succes la publicul foarte tânăr. Hitul „Problem”, în care cântă alături de Iggy Azalea, a fost pe primul loc în topurile din Marea Britanie în 2014, iar anul trecut, un alt succes, „Side To Side”, în care apare și Nicki Minaj, s-a clasat pe locul 4.

Explozia din Mancheser a avut loc în timpul unui concert sustinut de Ariana Grande

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top