Facebook, Instagram și WhatsApp sunt picate! De ce nu poți urca poze și video

03.07.2019
Facebook, Instagram și WhatsApp sunt picate! De ce nu poți urca poze și video

Facebook, Instagra și WhatsApp au probleme de funcționare de mai bine de 4 ore. Utilizatorii nu pot posta fotografii sau video-uri, pe niciuna din rețelele de socializare. Conform datelor Facebook problema este una generală, în întreagă lume. De asemenea comapania postat pe Twittter un mesaj.

„Suntem conștienți de faptul că unele persoane au probleme la încărcarea și trimiterea de imagini, video-uri sau alte tipuri de fișiere pe aplicațiile noastre. Ne cerem scuze pentru problemele create și lucrăm pentru a le rezolva cât mai repede posibil. #facebookdown”, este mesajul postat de Facebook pe contul de Twitter.

Mesajul Facebook despre nefuncționarea Whatsapp, Instagram și Messenger Facebook.

Reţelele de socializare online Facebook, Instagram şi Whatsapp se confruntă cu probleme tehnice, miercuri, în numeroase ţări, inclusiv în spaţiul Uniunii Europene şi în Statele Unite, relatează publicaţiile germane Bild şi Merkur.de.

Eroare majoră pe Facebook, Instagram și Whatsapp. Nu se mai pot vedea imaginile
Eroare majoră pe Facebook, Instagram și Whatsapp. Nu se mai pot vedea imaginile

Numeroşi utilizatori au semnalat probleme în Germania, Spania, Italia, Statele Unite, Belgia, Olanda, Luxemburg, Brazilia, Argentina, Rusia, Indonezia, Australia şi Japonia.

Mulţi utilizatori ai platformei online Instagram au semnalat probleme la transferul imaginilor. În cazul Facebook, sunt raportate probleme privind accesarea paginilor.

Facebook, Instagram şi Whatsapp au avut probleme şi în luna martie, fiind afectaţi circa 30% dintre utilizatori aproximativ 12 ore.