Connect with us
FAKE NEWS „Mihaela Mihai a murit”. Știrea care a bulversat România. Artista este în viață

Știri

FAKE NEWS „Mihaela Mihai a murit”. Știrea care a bulversat România. Artista este în viață

Mihaela Mihai, artista de muzică ușoară în vârstă de 73 de ani, a fost ținta astăzi a unei noi serii de fake news. 3 site-uri obscurse anunțat că aceasta ar fi murit. Reporterii HUFF.ro au luat legătura cu cele mai apropiate persoane ale doamnei Mihaela Mihai care ne-au asigurat că artista se simte bine și se află în Franța.

UPDATE 13:56 – Informații controversatorii
HUFF a continuat să încerce să ia legătura cu doamna Mihaela Mihai, iar apropiații aceștia, chiar și cei mai buni prieteni spun în cor ca s-ar fi întâlnit acum 2 luni. Unii spun că arista este în Franța, alții că este în România.
ACTUALIZARE 13:43 – Informația a fost infirmată și de una din cele mai bune prietenele ale ei, doamna Angela Similea, pentru HUFF.ro.

De ce se scriu astfel de știri de forma „Mihaela Mihai a murit?”

Site-urile obscure care vor să atraga un număr mare de vizitatori într-un timp foarte scurt, plasează altfel de subiecte și scriu de artiști idolatrizați de români că ar fi încetat din viață.

Mihaela Mihai este doar un caz, s-a scris asta și despre Alexandru Arșinel, Elena Merișoreanu, Mioara Velicu, Benone Sinulescu sau alți artiști  care sunt iubiți de români.

Știririle crează panică și foarte mult persoane cad în plasa site-urilor care publică astfel de informații. Verificați înainte să citiți o astfel de știre site-ul, daca are date de contact, daca este un site autorizat și evitați să distribuiți pe rețele sociale informația până când nu apare ceva oficial.

Concluzionând, doamna Mihaela Mihai este bine și în acest moment se aflî în Franța. Artista se simte foarte bine și nici vorba să fi murit.

Cine este Mihaela Mihai Biografie

Este presedinta a Uniunii Artistilor Liber Profesionisti din Romania, autoare a unei Legi privind indemnizatiile artistilor liber profesionisti (pusa in aplicare).

Artista, cantareata, personalitate respectata a vietii publice romane.

Ne-a ramas tuturor in minte si-n suflet cu melodia „De-ai fi tu salcie la mal”. O voce penetranta, inconfundabila, care i-a adus si premiul intai la festivalul international „Coupe d’Europe” din Belgia, in 1971. Tot ea este si fetiscana blonda din filmele „Asediul” si „Bariera”.

Cunoscuta cantareata a fost casatorita de trei ori, prima oara la 17 ani, cu Mihai Stihi, nepotul lui Mihail Sadoveanu, apoi cu francezul Maxime Dufour, pe care l-a cunoscut la Paris, unde s-a mutat in 1975, la 29 de ani. Cu Dufour a avut o fiica. A treia oara s-a casatorit cu ambasadorul Dumitru Ciausu, alaturi de care a stat patru ani.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top