Connect with us

Știri

Fanii o urăsc de moarte! Pentru ea a părăsit Zayn Malik trupa ONE DIRECTION!

Fanii o urăsc de moarte pe iubita lui Zayn Malik, cel care a întristat o mulțime de oameni după ce ieri și-a anunțat retragerea din trupa One Direction.

Fanii trupei One Direction sunt convinși că motivul pentru care Zayn Malik a părăsit cel mai iubit band pentru adolescenți, după 5 ani de zile, este Perrie Edwards, iubita acestuia. Totul are o explicație clară acum, pentru cele mai multe fane: În timpul turneului asiatic care a început săptămâna trecută, Zayn Malik a fost surprins de paparazzi în Thailanda alături de o altă fată decât iubita sa, Perrie.

CITEȘTE ȘI: JESSIE J SUFERĂ DE PARKINSON

Gurile rele spun că între cei doi a existat un scandal monstru, moment după care, așa cum se știe deja, Zayn a părăsit turneul trupei iar ieri și-a anunțat chiar retragerea din boy-bandul cel mai actual. O sursă apropiată a cântărețului a făcut câteva declarații pentru revista Closer, în care explică prin ce a trecut Zayn în ultima perioadă.

„Zayn Malik s-a stresat foarte tare cu călătoriile pe care le-a făcut cu trupa. A fost foarte asuprit de probleme și a dorit să se relaxeze în Thailanda. Însă planul lui a ieșit foarte prost și îi este teamă ca Perrie să nu se fi simțit umilită (n. r.: de imaginile apărute în presă). I-a spus iubitei sale că va face orice să îl ierte, inclusiv vor stabili împreună o dată a nunții pentru acest an. Perrie însă are o mare dificultate în a trece peste acest episod”, mărturisește un apropiat al solistului pentru Closer.

Să fie oare Perrie Edwards noua Yoko Ono, cea din cauza căreia se mai destramă o trupă de mare succes cum s-a întâmplat în urmă cu zeci de ani cu The Beatles?

Fanii o urasc de moarte Pentru ea a parasit Zayn Malik trupa One Direction1

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top