Connect with us
Jeremy Bulloch, actorul care l-a jucat pe Boba Fett în „Războiul Stelelor”, a murit la vârsta de 75 de ani

Știri

Fanii „Războiul Stelelor” în mare doliu! Iubitul actor s-a stins din viață

Jeremy Bulloch, faimosul actor care l-a interpretat în filmul „Războiul Stelelor” pe Boba Fett s-a stins din viață joi la vârsta de 75 de ani. Fanii serialului au fost șocați de vestea proastă și îl plâng pe rețele de socializare. Îndrăgitul personaj suferea de boala Parkinson, iar după mai multe complicații corpul lui a cedat.

Interpretul lui Boba Fett, în trilogia originală Star Wars, Jeremy Bulloch, a murit la spital, la vârsta de 75 de ani, în urma complicațiilor bolii Parkinson de care suferea.

Născut în Market Harborough, Leicestershire, Marea Britanie, primul rol major al lui Jeremy Bulloch a fost în filmul muzical Summer Holiday în 1963, la vârsta de 17 ani, când a jucat alături de starul pop Sir Cliff Richard.

Marii actori ai lumii, îl plâng pe Jeremy Bulloch

Bulloch a fost cel mai bine cunoscut, însă, pentru rolul vânătorului de recompense Boba Fett în The Empire Strikes Back şi Return of the Jedi din Star Wars.

Jeremy Bulloch, actorul care l-a jucat pe Boba Fett în „Războiul Stelelor”, a murit la vârsta de 75 de ani

Jeremy Bulloch, actorul care l-a jucat pe Boba Fett în „Războiul Stelelor”, a murit la vârsta de 75 de ani / Foto: BBC News

De atunci, personajul a mai apărut şi în cel de-al doilea sezon al serialului Star Wars, The Mandalorian.

Bulloch a apărut şi în filmul lui James Bond Octopussy în 1983 şi în serialul TV Doctor BBC din anii ’70 scrie BBC News.

Mark Hamill, care l-a interpretat pe Luke Skywalker în trilogia originală Star Wars, l-a descris pe Bulloch drept „gentlemanul englez prin excelenţă”.

„Un actor excelent, o companie încântătoare şi atât de amabil cu toată lumea, mă consider norocos că l-am întâlnit şi am lucrat cu el”, a scris Hamill pe Twitter.

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top