Connect with us

Știri

Femeile în colanți sunt sexy! Ce modele de pantofi se pot purta la colanți?

Secretul pentru a fi sexy în orice zi din an este să porți la ținuta vestimentară și o pereche de colanți, care să-ți evidențieze silueta. Colanții nu sunt foarte eleganți, ei sunt pantaloni mulați, folosiți de obicei pentru antrenamentele sportive, dar există și colanți mai frumoși, din materiale mai deosebite, care arată extraordinar. 

Unul dintre avantajele oferite de acești pantaloni este că sunt confortabili. În plus, se știe că sunt foarte mulați pe corp, de aceea femeile în colanți sunt mai sexy decât în alți pantaloni. Colanții sunt foarte versatili, se pot purta la diferite tipuri de produse de încălțăminte, pot alcătui ținute sport, casual, smart, trendy, de zi. Iată care sunt acestea:  

Colanți combinați cu teniși sau adidași

În acest an sunt la modă adidașii din pânză, în culori diferite, care se asortează foarte bine la colanți. În general astfel de pantaloni mulați merg foarte bine cu pantofi sport, cu teniși, adidași, sunt o combinație în tendințele modei din anul 2020. 

Colanți și pantofi cu toc înalt

Deși unii ar spune că această combinație este puțin exagerată, ea este foarte sexy pentru femeile moderne de azi. Probabil vă amintiți de actrița Olivia Newton John, din filmul „Grease„, care era îmbrăcată într-o ținută mulată neagră, purta un top, o jachetă și colanți lucioși și avea sandale cu toc înalt în picioare. Cert este că actrița arăta senzațional, iar de atunci multe femei din întreaga lume au purtat colanți. Prin urmare, colanții vin perfect asortați cu încălțămintea elegantă – sandale sau pantofi cu toc înalt.  

Colanții pot fi purtați cu pantofi sport, tip adidas slip-on

Astfel de modele de adidas slip-on sunt în trend, au talpa mai groasă, sunt confortabili. Femeile adoră pantofii sport, mai ales că se găsesc comercializați la prețuri avantajoase. Ei se pot purta la colanți, la ținute sport-casual. Se asortează perfect la pantaloni mulați, la topuri, jachete, pardesie, geci. 

Colanții se pot purta la șlapi ori sandale

Este destul de ușor de asortat colanții cu pantofi simpli de acest fel, care sunt cu talpa plată, sau la modele de tip flip-flops interesante. Ținutele sunt tinerești, sport-casual. Colanții pot avea culori diferite, se poartă la tricouri și pulovere ușoare, cu geacă asortată. 

Colanții și sandalele sunt în trend în acest an. Se alege modelul de sandale în funcție de preferințe, pot fi sandale simple, cu sau fără barete și cataramă, fixate astfel de picioare, sandale cu toc sau cu talpa plană. Cea mai elegantă ținută se obține cu sandale cu toc înalt. 

Colanți cu mocasini sau balerini

Mocasinii sunt în tendințele actuale ale modei și sunt accesorii excelente pentru colanți. Sunt ușor de purtat, confortabili, au un aspect elegant, casual. Pot fi perfecți pentru ținute de zi, alcătuite din colanți, cămașă și sacou, sau la colanți și rochie de damă tip bluză peste fund. Colanții sunt combinați cu bluze tip tunică, lungi, sau cu pulovere ușoare, supradimensionate, tricotate. 

Balerinii sunt fini, delicați și feminini și merg foarte bine la colanți. Femeile adoră balerinii pentru că sunt foarte ușori și frumoși. Alături de colanți și un pulover sau o rochie mai scurtă, ținuta devine trendy, sau în stil casual și este perfectă pentru o plimbare de zi. 

Colanți și cizme peste genunchi sau ghete de gleznă

Aceasta este o ținută frecvent aleasă de femei iarna, pentru că este destul de elegantă și sexy. Când este foarte frig, femeile înlocuiesc colanții cu blugi skinny și folosesc tot cizme lungi, peste genunchi. Pantalonii mulați se potrivesc foarte bine cu cizmele lungi, mai ales dacă se poartă și un pulover frumos, modern și o jachetă din piele. 

Colanții pot fi asortați cu ghete de gleznă, care reprezintă un timp de încălțăminte foarte confortabilă și elegantă pentru anotimpul rece. Se pot purta diferite modele de ghete, dar cele mai frumoase sunt ghetele cu toc înalt; acestea fac picioarele mai lungi și silueta mai grațioasă. 

Înainte de a decide la ce ținute să porți colanții, verifică gama variată de încălțăminte de pe dEpurtat.ro pentru a ști ce este la modă și pentru a putea stabili combinația potrivită de colanți, cu pantofi și haine. Selectează cu atenție lucrurile cele mai interesante, care te avantajează și care sunt în trend, înainte de a le cumpăra.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top