Connect with us
Fetiță lovită pe trecerea de pietoni! Polițiștii îl caută pe șoferul care a fugit de la fața locului

Știri

Fetiță lovită pe trecerea de pietoni! Polițiștii îl caută pe șoferul care a fugit

Şoferul care a accidentat, joi, o fetiţă în vârstă de 10 ani pe o trecere de pietoni de pe strada Luică din Capitală este căutat de poliţiştii de la Brigada Rutieră. Bărbatul a părăsit locul accidentului fără încuviinţare și încă nu a fost găsit.

Potrivit Biroului de presă al Brigăzii Rutiere, fetiţa este în stare stabilă, dar rămâne internată, diagnosticul fiind de fractură de gambă şi contuzie toraco-abdominală.

Din primele cercetări a rezultat că şoferul autoturismului nu ar fi acordat prioritate de trecere pietonului, a precizat sursa citată.

ȘTIRE ASEMĂNĂTOARE: Teleorman: Accident la Bujoreni. Planul roșu de intervenție a fost activat

Un accident a avut loc în zona localității Bujoreni din județul Teleorman. Mai multe persoane au fost rănite, iar ISU a activat planul roșu de intervenție.

UPDATE: O persoană a decedat, nouă răniţi au fost duşi la spital, unul dintre ei fiind transportaţi cu elicopterul la Bucureşti, iar alte cinci persoane au refuzat transportul la spital, în urma accidentului de joi dimineaţa de pe DN 6 din zona localităţii Bujoreni, informează ISU Teleorman.

Știre inițială

Un accident rutier produs joi dimineaţa în judeţul Teleorman, între Drăgăneşti de Vlaşca şi Bujoreni, s-a soldat cu victime multiple, în urma coliziunii între un microbuz transport persoane şi un autoturism.

Potrivit IGSU, există posibilitatea să fie mai multe victime (12 persoane), sens în care a fost activat Planul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului Teleorman.

Au fost alertate şi trimise spre locul accidentului o descarcerare, o autospecială de stingere, 3 echipaje de prim-ajutor SMURD, 5 echipaje medicale SAJ şi 2 autospeciale pentru victime multiple.

Se pare că una dintre victimele acestui accident ar fi decedat.

Nu se cunosc deocamdată cauzele producerii acestui accident.

IGSU a anunțat accidentul pe contul oficial de Facebook al insituției.

În urma cu puțin timp, intre localitatile Bujoreni si Draganesti din judetul Teleorman, a avut loc un accident rutier intre un microbuz de transport persoane si un autoturism.

Existând posibilitatea să fie 12 victime, a fost activat Planul Rosu de Interventie la nivelul judetului Teleorman.

Au fost alertate si trimise spre locul accidentului o descarcerare. O autospeciala de stingere, 2 echipaje de prim ajutor SMURD. 5 echipaje medicale SAJ si 1 autospeciale pentru victime multiple.

De asemenea, de la ISU Giurgiu au fost alertate un echipaj de prim ajutor SMURD si 1 autospeciala pentru victime multiple, se arată în postarea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

O persoană a murit

Secretarul de stat Raed Arafat a avut o intervenție la Antena 3, precizând că un om a murit, iar elicopterul SMURD a fost trimis de urgență la fața locului.

 „Avem, la acest moment, din păcate, un decedat. Din informațiile pe care le am, șapte persoane vor fi duse la spital. Acestea sunt date inițiale”, a spus Raed Arafat.

Citește și: Accident la Șcheia: Un om a murit, alte patru au fost rănite

Citește și: Accident Neamț: Singurul supraviețuitor al tragediei rupe tăcerea. Ce s-a aflat despre cei 9 muncitori morți

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top