Connect with us

Știri

Fii splendidă cu produsele Cafe Mimi

Produsele cosmetice de înaltă calitate sunt un omagiu adus pielii delicate a fiecărei domnișoare. Marca Cafe Mimi oferă cosmetice naturale pentru față, păr și corp. Producătorul acordă o atenție deosebită ingredientelor, care sunt 100% naturale și asigură rezultate garantate. Fiind fabricată conform standardelor internaționale, remediile nu provoacă iritații sau alergii. De asemenea, produsele au un efect vindecător, cu performanțe uimitoare.

Componentele care sunt utilizate în rețetele Cafe Mimi sunt împărțite în trei categorii:

Uleiurile de caise, avocado, portocale, grapefruit, bergamot, seminte de in – combat inflamația, regenerează țesuturile, curăță eficient, hidratează și hrănesc pielea. De asemenea, asigură o hidratare a scalpului și a firului de păr din interior spre exterior. 

Complexele naturale (aminoacizi, anacide, aminoacizi din mătase, mentă, argilă albastră, cărbune, apă roz, vitamina B) previn pierderea de umiditate, curăță celule moarte și mențin elasticitatea pielii. Aminoacizii din formule păstrează mult timp culoarea părului, asigurându-i netezime și luciu extraordinar. 

Extractele vegetale echilibrează nivelul hidrolipidic al scalpului și al părului, înmoaie și întărește firele slăbite, previne mătreața, reface strălucirea și stimulează creșterea. 

Brandul Cafe Mimi este ușor de identificat grație ambalajelor colorate și design-ului deosebit. 

Un factor demn de apreciat este faptul că ambalajele sunt confecționate din plastic reciclabil. Fiind o companie prietenoasă cu mediul înconjurător, produsele nu sunt testate pe animale.

Brandul rus are sediul în Moscova, iar activitatea principală se bazează pe industria frumuseții, în special îngrijirea pielii și a părului. Brandul oferă o gamă largă de produse de înaltă calitate și accesibile la preț.

Varietatea produselor include creme, scruburi, geluri, balsamuri, spume de curățare, loțiuni, măști, șampoane și altele. Colecțiile sunt clasificate în: produse pentru față, mâini, picioare, corp și păr. De asemenea, brandul oferă produse decorative, inofensive

Cosmeticele Cafe Mimi sunt disponibile în magazinul online MAKEUP. Produsele sunt livrate grat-uit chiar la adresa de domiciliu. Prețul produselor cosmetice aparține categoriei de mijloc. Recenzii sau mai multe informații puteți găsi pe site-ul oficial makeup.ro.

Cosmeticele Cafe Mimi sunt disponibile în magazinul online MAKEUP. Produsele sunt livrate grat-uit chiar la adresa de domiciliu. Prețul produselor cosmetice aparține categoriei de mijloc. Recenzii sau mai multe informații puteți găsi pe site-ul oficial makeup.ro.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top