Connect with us
Fiica vitregă a lui Bogdan Drăghici povești din infern. „Mi-a spus că n-o să simt nimic”

Știri

TULBURĂTOR! Fiica vitregă a lui Bogdan Drăghici povești din infern. „Mi-a spus că n-o să simt nimic”

Bogdan Drăghici, președintele Asociației T.A.T.A., este un mijlocul unui scandal care lasă cu gura cascată România. După ce ani de-a rândul apărea în fața românilor și lupta pentru protecția copiilor, în special al fetelor. Cazul din familia sa, dă peste cap toată țara după ce „marele apărător” este acuzat că și-a violat fiica de doar 11 ani.

CANCAN a intrat în posesia unor dezvăluiri cu puternic impact emoțional, în care fiica vitregă a lui Bogdan Drăghici povestește ce i făcea acesta. ATENȚIE – COȚINUT EXPLICIT CARE VĂ POATE AFECTA EMOȚIONAL.

”Mi-a spus că nu intră și eu simțeam chestia aia și mă durea! (…) Eram șocată!”ar fi povestit fiica vitregă a lui Bogdan Drăghici în prezența reprezentanților de la Protecția Copilului.

Președintele ”T.A.T.A”, denunțat de fiica vitregă

Președintele ”T.A.T.A”, denunțat de fiica vitregă

Abuzată în timp ce mama era plecată în Germania?!

Potrivit mărturiilor fiicei vitrege, președintele T.A.T.A. ar fi abuzat-o în repetate rânduri pe aceasta, atunci când mama ei a plecat pentru câteva săptămâni în Germania, împreună cu tatăl lui Bogdan Drăghici, la tratament. Coșmarul prin care a trecut copilul este aproape imposibil de reprodus. La fel și frica pe care minora a povestit că a resimțit-o, precum și sentimentul indus de vinovăție. Ar fi fost momentul în care a fost violată, momentul în care a auzit cuvinte pe care, niciodată, niciun copil nu ar trebui să le audă, scrie CANCAN.

Atât fiica cât și nepoata lui Bogdan Drăghici îl acuză de viol

Nu doar fiica vitregă a lui Bogdan Drăghici îl acuză pe acesta de molestare, nepoata sa de 22 de ani spune că pe vremea când avea 11-12 ani, unchiul său a abuzat-o sexual, după ce ar fi ademenit-o cu dulciuri. Aceata se afla în Azuga la o competiție de dans alături de fiica vitregă a lui Bogdan Drăghici, de la asociația T.A.T.A.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top