Connect with us

Știri

Fiicele lui Vadim s-au trezit intr-o situatie neasteptata

FIICELE LUI VADIM, DISPERATE. Corneliu Vadim Tudor a lasat in urma multe probleme printre care si o situatie financiara dezastruoasa la ziarul Tricolorul.

Moartea tribunului a indurerat o tara intreaga, iar destinul fiicelor fostului lider PRM devine din ce in ce mai crunt dupa toate acuzatiile pe care le primesc de la o zi la alta.

Fetele lui Vadim Tudor, lovitura GREA inainte de Craciun

Traian Basescu: „Stiu cine a mancat din mana lui Plahotniuc din Romania si cine mananca si acum”

Recent, cele doua fete ale lui Vadim au fost date in judecata de fostii angajati ai ziarului Tricolorul, dupa ce acestea au concediat mai multe persoane. Acestia cer plata salariilor pe perioada concedierii si doresc sa fie reangajati, sustine Romania TV.

In plus, fostii angajati de la Tricolorul mai cer ca si lunile in care au stat acasa sa li se ia in considerare drept vechime in munca.

Tricolorul nu a mai aparut de la moartea lui Vadim, adica din luna septembrie 2015. Cea care se ocupa acum de administrarea societatii la care a lucrat Vadim este Lidia, fata cea mare a tribunului.

 

Prima decizie a Lidiei, in calitate de patroana la Tricolorul, a fost sa trimita acasa mai multi angajati ai ziarului Tricolorul, fapt ce i-a revoltat pe redactorii saptamanalului.

VREMEA se mentine rece. PROGNOZA METEO pentru vineri si sambata

Detalii CUTREMURATOARE in cazul copiilor abuzati de mama pentru videochat

Corneliu Vadim Tudor (n. 28 noiembrie 1949, Bucuresti) a fost un scriitor, politician și jurnalist român. A fost fondatorul Partidului România Mare (cunoscut ca PRM) și membru al Parlamentului European.

A fost discipolul scriitorului Eugen Barbu. Cunoscut prin izbucnirile sale temperamentale cu caracter necivilizat, nationalist si xenofob, combinate cu retorica sa de politică dură, atacuri la persoana anonime (publicate în publicațiile sale) si în aparitiile sale pe scena publica.

Corneliu Vadim Tudor este fondatorul Partidului România Mare.

Sursa foto: evz.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top