Connect with us
Filmul lunii martie Cod Rosu la Londra

Știri

Filmul lunii martie : Cod Rosu la Londra

„Cod Rosu la Londra”, cu Gerard Butler, Morgan Freeman si Aaron Eckhart, are premiera in Romania in 18 martie.

„Cod Rosu la Londra”, continuarea filmului „Cod Rosu la Casa Alba”, va avea premiera in cinematografele din Romania in 18 martie. Productia hollywoodiana are o distributie impresionanta : Morgan Freeman, Melissa Leo, Gerard Butler si Aaron Eckhart.

La funeraliile primului ministru al Marii Britanii care au loc la Londra, Mike Banning (Gerard Butler) descopera un complot menit sa lichideze toti liderii lumii prezenți la acest eveniment.
Filmul este o continuare a filmului Cod Rosu la Casa Alba, film din 2013, in care au jucat mare parte din actorii ce ii gasim in acesta noua ecranizare, de foarte mari proportii, dupa ce primul a avut un succes imens.

Si aici este in prim plan Presedintele Americii, Benjamin Asher (Aaron Eckhart) si serviciul secret in frunte cu Morgan Freeman, urmat de Mike Banning (Gerard Butler), care trebuie sa demaste si sa distruga aceasta actiune terorista care incearca sa omoare capii celor mai mare tari din lume, pentru a putea prelua puterea si a aduce groaza in lume.

Totul a plecat de la funerariile Primului ministru al Londrei care a murit din motive misterioase. In capitala Marii Britanii, teroristii ameninta ca vor elimina toti sefii de stat invitati la inmormantare.

CITESTE SI: Povestea filmului „Spotlight” si reactia Vaticanului, dupa premiile Oscar
CITESTE SI: Zece filme de dragoste clasice

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top