Connect with us
Fiul cel mic al lui Tudorel Toader a făcut accident

Știri

Fiul cel mic al lui Tudorel Toader a făcut accident

Momente grele pentru ministrul justiției, Todorel Toader. Fiul cel mic al ministrului Justiției, Teodor Andrei Toader, a provocat un accident de circulație marți dimineață în jurul orei 4:00.

El se afla în mașină cu o tânără de 22 de ani și circula dinspre Răducăneni spre Iași. Din cauze deocamdată necunoscute, în localitatea Chicerea a pierdut controlul volanului și a lovit un podeț.

Toader a fost testat, dar nu consumase băuturi alcoolice înainte de a porni la drum. Și el și fata care îl însoțea au fost transportați la spitalul de Neurochirurgie pentru îngrijiri. Cei doi au suferit contuzii și traumatisme.

„La ora 4.00, şoferul unui autoturism, un tânăr în vârstă de 21 de ani, care se deplasa dinspre Răducăneni spre Iaşi, în localitatea Chicirea, pe DN 28, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers cel mai probabil pentru că ar fi aţipit la volan.

A acroşat nişte podeţe de pe partea dreaptă a sensului de mers. În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a pasagerei din dreapta faţă. Se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă. Şoferul a fost testat dar nu s-a descoperit că acesta a consumat alcool”, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi, Anca Vâjiac.

Teodor Andrei Toader a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale

Atât fiul ministrului Justiţiei, cât şi pasagera ce se afla pe locul din faţă-dreapta al autovehiculului au fost transportaţi la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi.

„Cei doi pacienţi au fost direcţionaţi spre Spitalul de Neurochirurgie după ce au fost investigat în prealabil la noi. Tânărul nu prezenta probleme de chirurgie sau ortopedie.

Domnişoara a fost consultată de un ortoped, i s-a recomandat o orteză. Ambii sunt conştienţi şi stabili hemodinamic”, a spus coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

Citește și Accident grav la Torino. Un român a murit, trei sunt în stare gravă

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie, Florin Grămadă, a declarat că pacientul nu doreşte să se furnizeze informaţii despre starea sa de sănătate. Medicul a afirmat că tânărul va rămâne internat pentru investigaţii medicale.

1 Comment

1 Comment

  1. Popescu

    2018-06-19T17:46:10+03:00 at 17:46

    Știre de cacat

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top