Connect with us
Hamza, fiul lui Osama bin Laden, ameninta Statele Unite ale Americii ca va razbuna moartea tatalui sau, fostul lider al Al Qaida.

Știri

Fiul lui Osama bin Laden jura razbunare! Mesajul amenintator al acestuia

Fiul lui Osama bin Laden, Hamza, jura sa razbune moartea tatalui sau, intr-un mesaj audio care a ajuns in presa internationala.

Hamza bin Laden spune ca va continua sa lupte contra SUA si aliatilor americanilor, intr-un mesaj de 21 de minute, intitulat „Suntem toti Osama”.

„Vom continua sa va lovim si sa va tintim in tara voastra si in strainatate, ca raspuns la oprimarea voastra a popoarelor din Palestina, Afganistan, Siria, Irak, Yemen, Somalia si in restul pamanturilor musulmane care nu au supravietuit opimarii voastre”, ameninta Hamza. „In ceea ce priveste razbunarea natiunii islamice pentru seicul Osama, Allah aiba mila de el, nu este vorba despre razbunarea persoanei lui Osama, ci de razbunarea pentru cei care apara islamul”, a spus fiul lui Hamza bin Laden, conform news.ro.

Citeste si: Teroristii ISIS si legatura cu huliganii englezi

Citeste si: ISIS a executat patru fotbalisti. Motivul este nemaiauzit

Osama bin Laden a fost ucis in mai 2011 intr-o ascunzatoare din Pakistan, de catre trupele americane. Hamza (20 de ani) a petrecut o perioada alaturi de fostul lider al Al-Qaida in Pakistan, inainte ca acesta sa fie omorat.

Noul lider al gruparii teroriste, Ayman al-Zawahiri l-a atras pe tanarul Hamza in Al-Qaida, acesta fiind una dintre cele mai puternice voci ale tinerilor jihadisti, dupa cum apreciaza analistii de la Brookings Institute.

„Hamza reprezinta o noua fata pentru Al-Qaida, o legatura directa cu fondatorul gruparii. El este un inamic articulat si periculos”, avertizeaza Bruce Riedel de la Brookings.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top