Categorii Știri

Florentin Pandele, cercetat pentru loviri și alte violențe

Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, este cercetat de polițiștii din Ilfov pentru loviri și alte violențe. Autoritățile s-au autosesizat în urma unor imagini difuzate în presă. Pe imagini se observă cum edilul agreseaază un bărbat.

În acest caz a fost deschis un dosar penal care urmează să fie înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, relatează News.ro.

Bărbatul care ar fi fost lovit de Florentin Pandele, Bogdan Dinulescu, a fost chemat la audieri la sediul IPJ Ilfov. Dacă acesta va depune o plângere, primarul din Voluntari va fi chemat și elpentru a da declarații. Incidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Bogdan Dinulescu a declarat la un post de televiziune că Florentin Pandele s-ar fi răzbunat după ce ar fi încercat să o abordeze pe soția sa, Gabriela Firea, primarul Capitalei, la Arcul de Triumf. Dinulescu intenționa să o întrebe “când se va circula normal în Bucureşti”.

Florentin Pandele, cercetat de poliția Ilfov

„M-am dus la Arcul de Triumf să o întreb pe doamna Firea când se va circula normal în Capitală. Ea promisese într-o emisiune la televizor se va circula lejer în București. După ce am parcat mașina, m-am dus să vorbesc cu dânsa, să o întreb dacă în decembrie se va circula lejer în Capitală.

Am mers spre ea, dar la trecerea de pietoni mă așteptau 15 persoane. M-a oprit unul din oamenii care face parte din echipa doamnei primar, Văsîi, fostul șef de la Poliția Voluntari și nu am reușit să vorbesc cu ea”, a declarat Dinulescu la Realitatea Tv.

Citește și: Florin Pandele și Petre Tobă au rămas fără titlul de doctor

Nu este prima dată când Bogdan Dinulescu este implicat într-un incident cu un politician. În iulie 2014, acesta l-a aşteptat pe Dan Voiculescu în faţa IPJ Ilfov, şi i-a aruncat în faţă mai multe bancnote, acuzându-l că a distrus economia ţării.

Share
Scris de
Oprea Raluca

Acest site foloseste cookies.

Read More