Connect with us
Florentin Pandele, este cercetat pentru loviri şi alte violente de către de poliţiştii din Ilfov, după difuzarea unor imagini în care agresează un bărbat.

Știri

Florentin Pandele, cercetat pentru loviri și alte violențe

Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, este cercetat de polițiștii din Ilfov pentru loviri și alte violențe. Autoritățile s-au autosesizat în urma unor imagini difuzate în presă. Pe imagini se observă cum edilul agreseaază un bărbat.

În acest caz a fost deschis un dosar penal care urmează să fie înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, relatează News.ro.

Bărbatul care ar fi fost lovit de Florentin Pandele, Bogdan Dinulescu, a fost chemat la audieri la sediul IPJ Ilfov. Dacă acesta va depune o plângere, primarul din Voluntari va fi chemat și elpentru a da declarații. Incidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Bogdan Dinulescu a declarat la un post de televiziune că Florentin Pandele s-ar fi răzbunat după ce ar fi încercat să o abordeze pe soția sa, Gabriela Firea, primarul Capitalei, la Arcul de Triumf. Dinulescu intenționa să o întrebe “când se va circula normal în Bucureşti”.

Florentin Pandele, cercetat de poliția Ilfov

„M-am dus la Arcul de Triumf să o întreb pe doamna Firea când se va circula normal în Capitală. Ea promisese într-o emisiune la televizor se va circula lejer în București. După ce am parcat mașina, m-am dus să vorbesc cu dânsa, să o întreb dacă în decembrie se va circula lejer în Capitală.

Am mers spre ea, dar la trecerea de pietoni mă așteptau 15 persoane. M-a oprit unul din oamenii care face parte din echipa doamnei primar, Văsîi, fostul șef de la Poliția Voluntari și nu am reușit să vorbesc cu ea”, a declarat Dinulescu la Realitatea Tv.

Citește și: Florin Pandele și Petre Tobă au rămas fără titlul de doctor

Nu este prima dată când Bogdan Dinulescu este implicat într-un incident cu un politician. În iulie 2014, acesta l-a aşteptat pe Dan Voiculescu în faţa IPJ Ilfov, şi i-a aruncat în faţă mai multe bancnote, acuzându-l că a distrus economia ţării.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top